Hvordan lage Cell Phone Pictures Bigger på datamaskinen

Du kan endre størrelsen på bilder tatt av mobiltelefonen uten å bruke spesiell programvare eller ekstra verktøy. De fleste moderne telefoner kommer med en USB-kabel for overføring av bilder til og fra en datamaskin. Når telefonen er koblet til datamaskinen, Microsoft Paint, som følger med Windows-maskiner, gjør det mulig å endre størrelsen på bildene og gjøre dem større før du lagrer dem på harddisken.

Bruksanvisning

1 Koble telefonen til datamaskinen. For de fleste telefoner, kobler du USB-datakabelen som fulgte med telefonen til lading port og koble den andre enden til en USB-port på PC-en. Se i håndboken for telefonen din modell for spesifikke instruksjoner.

2 Klikk på "Start" -knappen. Klikk på "Computer" for å åpne listen over stasjoner. De fleste telefoner vil vises som en stasjon under "Enheter med flyttbare lagringsmedier."

3 Dobbeltklikk på den nye stasjonen og se etter en mappe merket "Bilder," "Bilder" eller "DCIM". Se i telefonens brukerveiledning hvis du ikke ser et opplagt valg. Noen telefoner har mappen der bildene er lagret inne en annen mappe.

4 Høyreklikk på et bilde du vil forstørre og plassere markøren over "Åpne med." Klikk på "Paint". Bildet åpnes i Microsoft Paint.

5 Klikk på "Resize" alternativet øverst på skjermen for å få opp Resize og Skew vinduet.

6 Juster størrelsen på bildet ved å endre tallene i "Horisontal:" og "Vertical:" feltene. For å forstørre et bilde til dobbel størrelse, endre enten feltet for å "200." Begge feltene endres sammen. For å endre dem individuelt, fjern "Behold størrelsesforhold" boksen. Prosentvis er standardvalget, men du kan endre til pikselantallet ved å klikke på knappen ved siden av "Pixels."

7 Klikk "OK" for å lagre endringene. Hvis du ikke er fornøyd med den nye størrelsen, kan du angre endringen ved å holde nede "Ctrl" -tasten og trykke på "Z" på tastaturet.

8 Klikk på Paint-filen ikonet øverst til venstre i vinduet og klikk "Lagre som".

9 Klikk mappen du vil lagre filen under i den venstre ruten.

10 Skriv inn et navn for endret størrelse bilde i "File name:" feltet og klikk "Lagre".

Hint

  • Hvis telefonen har et minnekort, kan kortet vises som en egen stasjon i Datamaskin-mappen.
  • Endre størrelsen på bildet endres ikke oppløsningen. Å gjøre lav oppløsning bilder større kan gjøre dem ser klumpete og pixelated.