Hvordan lage bilder for en ferie projektor

En ferie projektoren er i utgangspunktet bare en lysbildefremviser designet for å "kaste" et bilde på en vegg eller på siden av huset. Bildene som den bruker er tema for helligdager og komme med projektoren, men det er lett å lage dine egne bilder som skal brukes. Dette vil legge personlighet og "prosjekt" en følelse av stil til de som ser bildene. Lage dine egne bilder vil ikke skade ferie projektoren på noen måte.

Bruksanvisning

1 Måle størrelsen på en av ferie bilder som kommer med ferie projektoren. Ta et stykke papir fra den hvite tegneflaten og sette den ned på bordet foran deg. Tegne en boks til størrelsen av ferien bildet du har målt. Tegn en ferie bilde inne i boksen på stykke papir med permanent penn.
Vent til blekket tørke helt på stykke papir.

2 Ta acetat ark og plassere den på toppen av stykke papir som har ferie utformingen du har tegnet. Trace over ferie design på acetat ark med sort permanent penn. Vent til blekket tørker.

3 Plukk opp acetat ark og flytte stykke hvitt papir med design på den bort. Sett acetat ark med design på den i svart blekk ned igjen på bordet. Farge i bildet ved hjelp av første den røde og den grønne permanent blekk penner. Vent til den røde blekket tørke før du tegner med den grønne permanent penn. Vent på at bildet skal være helt tørr.

4 Legg et stykke papp under acetat ark. Ta Exacto kniv og nøye kutte rundt boksen av ferien bildet du har tegnet. Ta ferien bildet du har trukket fra acetat ark når skjære med Exacto kniv er gjort.

5 Ta stykke acetat med ferie bilde på den og sette den inn i lysbildeholderen av ferien projektoren. Slå på ferie projektor og se som ferie bildet du har tegnet projiseres på veggen eller på siden av huset.

Hint

  • Få forskjellige tykkelser av farge penner, slik at bildene kan være flere detailed.Designs for ferie former for å gjøre lett kan finnes ute på nettet eller i sesong magasinet problemer.
  • Ferie projektorer er vannavstøtende, men ikke vanntett. Det er farlig å ha alle elektroniske enheter koblet ute når det regner. Pass på å koble projektoren hvis været er dårlig.