Hvordan lage Beats med et gratis Remix

Kampen for de fleste up-and-coming musikk artister er at pengene er nesten alltid et problem. Ved å være i stand til å lage dine egne beats gratis, vil du være i stand til å legge ned spor uten å måtte betale en overpriset musikkprodusent eller opprørende studio avgifter.

Bruksanvisning

1 Last ned Audacity programmet. Audacity er et gratis musikk-redigering program som er åpen kildekode og tilgjengelig for nedlasting på nettet. Med Audacity, kan du lage lyder ved å blande tempo, pitch og mye mer. (Se Resources.)

2 Slå på tastaturet og sette den til å produsere trommelyder. Bruk mikrofonen for å spille disse lydene på datamaskinen din som MP3-filer. Nå har du grunnleggende lyder for å manipulere med Audacity.

3 Overfør innspilte lydfiler i Audacity. Avhengig av hva du vil at beats å høres ut, kan du også ønsker å se gratis MP3 lydeffekter på Internett for å bruke (se Ressurser).

4 Bland dine beats. Ved å bruke Audacity kan du finpusse dine beats slik du vil, så vel som blanda sluttnote. Du har full kunstnerisk kontroll.