Hvordan lage Bakgrunns for en mobiltelefon

Mobiltelefoner er nesten like viktig i dag som en TV. Hvis du er i et offentlig område, er det nesten komisk når en mobiltelefon ringer å se folk sjekke for å se om det er telefonen eller ikke. Making bakgrunnsbilder for en mobiltelefon kan gjøres ved å følge trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

1 Gå til innboksen din og lagre alle bildene du har. Dette vil sette dem i området der du vil skape bakgrunnen. Be folk om å sende deg bilder slik at du har mer å velge mellom.

2 Finn innstillinger og verktøy, og velg deretter "Display" og "Bakgrunn".

3 Velg "Hoved LCD" eller "Front LCD." Alle bildene du har på telefonen vil komme opp; bla nedover for å finne den du ønsker å sette på hovedsiden til telefonen eller foran på telefonen.

4 Velg å få nye bilder og følger instruksjonene for å laste ned til telefonen. Dette alternativet vil tillate deg å plukke elementer for jenter, for gutter, Looney Tunes og tegneserier bare for å nevne noen.

5 Ta bilder med kameraet på telefonen og bruke disse som bakgrunnsbilde også.

6 Utforsk Internett for å finne nettsteder der du kan gjøre bakgrunnsbilder for din mobiltelefon. Det er noen i ressurs-delen. Dette vil gjøre deg i stand til å laste opp noen bilder du har på datamaskinen din for å gjøre tapet for din mobiltelefon.

7 Lag bakgrunnsbilder for din familie og venner. Du kan velge kontakten og legge til et bilde for dem, vil på denne måten ikke bare deres navn kommer opp når de ringer, vil du også få bildet du har tatt opp til å assosiere med dem.