Hvordan lage arkivfotografier Med en prosumer digitalkamera

Hvordan lage arkivfotografier Med en prosumer digitalkamera


Som fotograf kan det være lurt å ta bilder for en rekke formål. Som en kommersiell fotograf kan det være lurt å lage bildebyråer. Det er viktig å forstå vilkårene i fotografering hvis du ønsker å bli en aksje fotograf. Arkivfotografier selges - vanligvis ved en aksje byrå - til kunder som inkluderer presse, media og selskaper. Vanligvis med arkivfotografi, sender du bilder til byråer og se om de ønsker å kjøpe dem. For å gjøre fotografiene i det første stedet du trenger minst en prosumer kamera. Prosumer kameraer bro over gapet mellom forbruker og profesjonelle kameraer.

Bruksanvisning

1 Slå på og slå kameraet til automatisk modus. Dette er det beste stedet å begynne å skyte for nybegynnere. Du bør lære å skyte i manuell modus, men å produsere de beste bildene. Dette innebærer å mestre kontroll over lukkertid og blenderåpning.

2 Komponer din skutt. Hvis prosumer kamera har en LCD-skjerm kan det være nyttig å komponere din skutt raskt med LCD-skjermen. Du bør få i vanen med å bruke søkeren men som det vil redusere gjenskinn på LCD-skjermen, og det betyr at du kan mer nøyaktig bedømme belysning av faget.

3 Trykk lukkerknappen halvveis ned for å fokusere bildet. Trykk på den hele veien for å ta bildet. Gjenta denne prosessen med alle fotografier.

4 Overføre disse til datamaskinen din og forberede dem for salg. Det finnes en rekke aksje fotografer globalt - og så du må sørge for at bildene dine skiller seg fra hverandre. Du kan legge inn-prosessen bilder ved hjelp av programvare som Apple Aperture, Adobe Lightroom og Adobe Photoshop. Disse fotoredigeringsprogrammer er industristandarden for bilderedigering.

5 Søk etter fotografibyråer online og etablere din ideelle markedet. Ved hjelp av en søkemotor, søk begreper som "stock photography" og "kjøpe stock photography" for å finne innledende nettsteder. Hvis du tar bilder av dyr Søk etter "dyr lager fotografering." Dette vil tillate deg å finne den beste markedsplassen for bildene dine.

6 Ta kontakt med bildebyråer til å selge bildene dine.