Hvordan lage 3D GPS Trails

Hvordan lage 3D GPS Trails


En 3D-GPS (Global Positioning System) trail kart vil tillate deg å navigere deg rundt fjellet med letthet. Det vil også tillate deg å dele detaljer om backpacking turer med venner og familie. Hvis du ønsker å skape din egen 3D GPS-trail kart, er det bare et spørsmål om å finne riktig program. I tillegg til å være i stand til å lage 3D-løyper, vil du også være i stand til å kommentere kartet ditt med dine bilder og videoer.

Bruksanvisning

1 Meld deg på Brødsmuler (se Ressurser). Som i 2010, er Brødsmuler gratis å bruke. Logg inn etter å opprette en konto.

2 Ta bilder som du har tatt i løpet av turen fotturer og laste dem opp til Brødsmuler nettstedet. Du må gå inn GPS-koordinatene for hvor hvert bilde ble tatt, og skriv en tekst hvis du ønsker. Brødsmuler vil automatisk geo-tag bildene for deg, å legge noe relevant informasjon som høyde, destinasjon og sted på kartet. Du kan også legge til videoer.

3 Spill av bildene ved å trykke på "Play" knappen øverst i Brødsmuler vinduet. Etter å laste opp bilder og geo-tagging er gjort, kan du vise bildene i en 3D-form ved å klikke på fanen 3D på toppen.

4 Del sporene med venner og familie. Du kan gjøre spor enten offentlig eller privat. Du kan også dele den til nettsamfunn som Facebook og Twitter.

5 Organiser dine spor og aktiviteter. På venstre side av Brødsmuler vinduet, opprette mapper av dine aktiviteter. For å sette spor eller bildene på mappen er det bare å dra og slippe dem på mappen som du synes er best for dem.

6 Sjekk statistikken. Brødsmuler vil automatisk beregne detaljene for deg, slik som maksimal høyde, total kjørelengde og selv hastigheten. Du kan sjekke statistikken på venstre del av skjermen. Det vises automatisk når du setter musen på et bilde.

7 Inspiser spor opprettet og redigere den om nødvendig. For å gjøre endringer, dra og slipp. Legg etappemål for ytterligere å fortelle din tur eller eventyr. Du kan markere de beste campingplassene, eller hvor du så en gruppe av hjort.

8 Administrere sporene dine. Spille dem, og du kan se dem i 3D. De vil vise deg bildetekster på turen fra begynnelsen til slutten. Hvis du har lagt til etappemål, vil det indikere de stedene du har merket på kartet.