Hvordan lade batteriene til en Honda Civic Hybrid

Hvordan lade batteriene til en Honda Civic Hybrid


Siden 2003 har Honda Civic vært en av de få kompakte hybridbiler på markedet. Hybridbiler kombinere en konvensjonell forbrenningsmotor og en elektrisk motor for å oppnå optimal drivstoffeffektivitet og motorkraft. I Civic, er forbrenningsmotoren den primære kilde til makt, avhengig av den elektriske motoren for å gi en ekstra boost under akselerasjon. I motsetning til elektriske biler, gjør Civic Hybrider ikke trenger å være koblet til lade den elektriske motoren batteripakke. I stedet batteriene lades automatisk når du kjører på veien.

Bruksanvisning

1 Start forbrenningsmotoren og sette Honda Civic i "Drive", og pass på at du har tilstrekkelig blyfri bensin i bensintanken. Akselerer til ønsket hastighet. Den elektriske motoren vil automatisk hjelpe din akselerasjon etter behov.

2 Bremse ved å skyve bremsene, som vil aktivere den regenerative bremsesystemet. Hver gang du bremse, tar den elektriske motoren noe av den kinetiske energien fra din bevegelse fremover, og bruker den til å lade batteriene.

3 Sett bilen inn "Cruise" hvis du reiser en lang avstand, og forventer ikke å bremse for en stund. Forbrenningsmotoren er den primære kilde til strøm mens du kjører, og i løpet av denne tiden, de elektriske motoren fungerer som en generator, lade batteriene med motorens effekt.