Hvordan lade batteriene på elektriske biler

Som bensin fortsetter å øke i pris, er flere bil selskaper ser mot elbiler. Selv om den elektriske bilen først kom på markedet på midten av 1990-tallet, ble bilen på det tidspunktet ikke kostnadseffektivt og tilsynelatende forsvant for bedre del av 10 år. Imidlertid er elektriske biler begynner å gjøre et comeback, med mange biler kommer med en elektrisk / gass hybrid modell. Hvis du har en elektrisk bil er den viktigste forskjellen du trenger å vite om er hvordan å lade batteriet.

Bruksanvisning

1 Åpne bilens elektriske lader luke. Det er her typisk gasstanken luken er plassert, på siden av bilen. Du må kanskje trykke på en knapp på innsiden av bilen for å åpne luken.

2 Inspiser luken. Det er enten kommer til å være en to- eller tredelt port, akkurat som du bruker med din TV, datamaskin eller annet elektrisk apparat.

3 Koble en elektrisk kabel på de elektriske utstikkerne av billaderen. De ledende delene på bilen er den mannlige slutten av elektrisk tilkobling mens kabelen feste til omsorg er en kvinnelig slutten (ingen utstikkerne, men hullene er tilgjengelige for å koble til bilen).

4 Plugg den andre enden av kabelen (hannenden) i enten en elektrisk ladestasjon eller hjemme i en av de utsalgssteder i garasjen. Selv om ladetiden varierer avhengig av hva elektrisk kjøretøy du har, oftest må du la den lade i flere timer eller over natten.