Hvordan Lad AC på en 1999 Chevy Suburban

Hvordan Lad AC på en 1999 Chevy Suburban


Klimaanlegget i en 1999 Chevrolet Suburban fungerer når Freon er trykksatt; jo høyere trykk, jo kaldere gassen blir. En kompressor snur gass inn i en væske. Væsken føres deretter gjennom en ekspansjonsventil, hvor vifter blåser kald luft gjennom kjøretøyet. Av og klimaanlegg må lades opp. For å gjøre dette selv, kjøpe en kjøle lading kit på en auto deler butikken. Pass på at kjølemediet er miljøvennlig, R-134a type.

Bruksanvisning

1 Back off ventilen håndtaket på ladesett slangen. Skru ventilen på kjøleboks.

2 Heve hetten og lokalisere den luftkondisjone akkumulatoren på baksiden av motoren, på passasjersiden. Det er en boks innpakket i sølv isolasjon, ved siden av peilepinnen.

3 Fjern støvhetten fra lav-side ladeporten. Denne porten er på toppen av røret som går over toppen av akkumulatoren. Havnen cap er merket med en "L." Skru den mot klokken. Skyv hurtigkobling montering fra settet slangen ned på ladeporten.

4 Start motoren og tillate kjøretøyet å oppvarmes til en normal driftstemperatur. Ladeprosessen krever kompressoren å kjøre, så slå på klimaanlegget.

5 Gå tilbake til oppladning kit og vri ventilhåndtaket på toppen av kan med klokken inntil stammen skjærer kan. Tilbake håndtaket ut litt og kjølemediet vil begynne å strømme inn i porten; vil du høre gassen som strømmer. Rist boksen hvis flyten bremser eller stopper å frigi ventilen.

6 Drei ventilhetten på lade kit til av-stilling når boksen er tom. Trekk hurtige inn- montering opp og ut av ladeporten. Sett støvhetten ved å vri den med klokken på porten.

Hint

  • Bruk vernebriller når du arbeider på et system under trykk.
  • Ikke legg til mer enn en boks med kjøle til systemet.