Hvordan Kran arbeid?

Introduksjon

De fleste mobilkraner bruke et hydraulisk system for å lage den kraften de trenger for å være effektive. Den hydrauliske pumpen bevirker trykk og tvinger stemplene til å bevege seg opp og ned. Mobilkraner bruke to-utstyr pumper, som består av innbyrdes inngrep tannhjul som trykk hydraulikkolje. Når trykket økes, vil trucken kranføreren presse en fot ned på gassen og forårsaker at pumpen for å løpe fortere. Mobilkraner bruke en dieselmotor som vil generere opp til 365 hestekrefter. Motoren er festet til de tre forskjellige to-tannhjulspumper. Den første er hovedpumpen, som kontrollerer stempelstangen og er ansvarlig for å gjøre bommen vekst og fall. Hovedpumpen er i stand til å generere mest presset ut av alle pumper, fordi den beveger seg mest mulig vekt. Piloten press motvekt pumpe hindrer Kran velter. Styringsgruppen og utrigger pumpen brukes til å stabilisere lastebilen i løpet av noen løfteoperasjoner.

Deler

Kran består av mange deler som alle spiller en rolle i hvordan det fungerer og fungerer som den skal. Bommen er den store armen og er ansvarlig for flytting av gjenstander. Motvekter er plassert på baksiden av førerhuset for å stoppe det tipper over fra tunge løft. De to-tannhjulspumpen er det hydrauliske system som trykksetter oljen. Den jib er stykket som gjør at bommen skal utvides, og støttebenene holde kranen balansert. Den rotex gir gir bommen til å rotere, og lasten øyeblikk indikatoren er lysene som blinker når kranen har nådd sin grense kapasitet.

Operatør

Alle deler av kranen styres av en operatør, og de har mange enheter innenfor deres drosje som bidrar til å gjøre Kran arbeid. En lastebil kran har to styrespaker; en av dem dikterer venstre mot høyre bevegelser, og den andre styrer forover og bakover bevegelser av kranen. Pedalene i førerhuset kontrollere utskyvning og tilbaketrekking av bommen, og hvor mye trykk som genereres fra pumpen. Før en heis, vil operatøren legge inn informasjon om heisen i en datamaskin. Denne informasjonen inkluderer vekt, høyde og bane til objektet. Hvis datamaskinen registrerer objektet flyttes ut av kurs, vil belastningen øyeblikket indikatoren varsle føreren med en rekke lys. Dette vil bety at Kran er nær overstiger kapasiteten.