Hvordan konvertere video 8 filmer til DVD

Konvertere Video8 filmer til DVD er en utmerket måte å bevare og vedlikeholde ditt hjem filmsamlingen. Som alle videocassette formater, bilde og lydkvalitet redusere hver gang videoen er spilt. Ved å overføre dine Video8 filmer til DVD, vil videoene opprettholde sin nåværende audiovisuell kvalitet og være tilgjengelig som Video8 format blir stadig mer foreldet. Andre fordeler er skille videoer etter kapittel, og tilbakespoling er selvfølgelig ikke nødvendig.

Bruksanvisning

1 Koble Video8 opptakeren til "video in" og "lyd i" TSR-kontaktene på DVD-opptakeren din ved hjelp av ett sett med RCA-kontakter.

2 Koble DVD-opptakeren til TVen ved hjelp av det andre settet med RCA-kontakter. RCA-kontaktene skal være koblet inn i "lyd ut" og "video ut" TSR-kontaktene på DVD-opptakeren. Den andre enden skal plugge inn den tilsvarende "lyd inn" og "video i" kontaktene på TV.

3 Sett inn DVD-R i plateskuffen på DVD-opptakeren og tape du ønsker å overføre til din Video8 opptaker. Må du spole til det punktet der du ønsker å starte opptaket til DVD.

4 Følg instruksjonene som er spesifikke for DVD-opptakeren ved å lese bruksanvisningen for å starte konverteringen. Hvis du har mistet denne informasjonen, bruksanvisninger er ofte tilgjengelig for gratis nedlasting på produsentens hjemmeside.

5 Velg alternativet for å "fullføre" innspillingen av DVDen. Ferdigstillelse av DVD vil tillate deg å spille av den nylig konverterte videoen på alle DVD-spillere.

Hint

  • Før du starter opptaket, teste tilkoblingen mellom TV og DVD-opptaker ved å spille en annen DVD. Sjekk forbindelsen fra din Video8 spilleren til DVD-opptakeren ved å trykke på play på Video8 opptaker.