Hvordan konvertere gamle VHS-filmer til DVD

Hvordan konvertere gamle VHS-filmer til DVD


Hvis du har gamle filmer av deg og din familie på en VHS-kassett, vil du ønsker å konvertere dem til DVD, spesielt hvis du ønsker å se dem i årene som kommer. VHS-kassetter og spillere blir foreldet i den digitale verden, og har blitt erstattet av DVD. En DVD-opptaker kan overføre VHS video til et nytt format uten å måtte betale en bedrift eller tjeneste for å gjøre det for deg. DVD-opptakere og forsyninger som trengs varierer i pris. Alt kan kjøpes i butikker som selger elektronikk.

Bruksanvisning

1 Koble DVD-opptakeren til videospilleren. Plugg den ene enden av S-videokabel til DVD-opptakeren og den andre enden i videospilleren. Begge tilkoblinger er gjort på baksiden av hver enhet.

2 Sett den røde, hvite og gule video- og lydkablene inn på baksiden av DVD-opptakeren hvor det står "ut." Plugg den andre enden av kablene inn på baksiden av TV-en der det står "in".

3 Koble til DVD-opptakeren, og slå på strømmen.

4 Sett VHS kassett i videospilleren og signalet opp båndet til det punktet der du vil begynne å kopiere på DVD.

5 Trykk på "åpne" knappen på DVD-opptakeren og setter inn en tom DVD. Dette er den DVD som skal brukes til å ta opp det som er på VHS-kassetten.

6 Trykk på "record" på DVD-opptakeren.

7 Trykk på "play" på VHS dekk. DVDen vil ta opp i sanntid, slik at hvis filmen du kopierer fra VHS til DVD er en halv time lang, vil det ta 30 minutter å spille.

8 Trykk "stopp" på begge spillerne når det gjøres opptak.