Hvordan konvertere en mp3 til en Verizon Wireless Motorola V3 RAZR Ringtone

Hvordan konvertere en mp3 til en Verizon Wireless Motorola V3 RAZR Ringtone


Du kan enkelt lage dine egne ringetoner til Verizon Motorola V3 Razr med iTunes-programmet og en MP3-lydfil. Ringetoner kan være maksimalt 30 sekunder, så velg musikken din nøye. Deretter konvertere MP3 til en Verizon Wireless Motorola V3 RAZR ringetone og laste den inn på telefonen med Bluetooth. Hvis du ikke har en Bluetooth-aktivert datamaskin, må du kjøpe en Bluetooth USB-adapter og installere den.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes og legge sangen i spillelisten ved å klikke på "File" og deretter "Import" og velge den sangen du vil ha som ringetone.

2 Lytt nøye til hele sangen. Se linjen øverst i iTunes-vinduet som viser navnet på sangen og sporer fremdriften av sangen din (baren fylles som sangen spilles). Merk tids tallene på venstre side av sangen der du vil at ringetonen skal begynne og slutte. Ringetoner kan bare være 30 sekunder.

3 Klikk på "File" og "Get Info" og et vindu åpnes som viser informasjon om din MP3 (navn, artister, etc.) og flere faner (Summary, Alternativer, Info, tekster, illustrasjoner). Klikk på "Alternativer" -kategorien. Skriv inn i start og slutt tider i trinn 2 i start- og stopptid bokser. Klikk på "OK" -knappen i nedre høyre hjørne av vinduet.

4 Klikk på "Advanced" på menylinjen øverst i iTunes-vinduet. Velg deretter "Innstillinger" og "Import". Hvis du bruker Mac-versjonen av iTunes, klikker du på iTunes navn i menylinjen og velg deretter "Preferences".

5 Velg "Import" -fanen og bruke rullegardinmenyene på hver boks, endring "Import hjelp" til "MP3 Encoder" og "Innstillinger" boksen for å lese "Custom". Dette vil åpne opp et annet vindu. Endre stereo bithastighet innstillingene i nytt vindu for å 64kpbs. Klikk for å velge variabel bithastighet innstillingen og angi innstillingene til "lav" utvalg. Sett Sample Rate til 22,050 kHz, kanalene til "Mono", og Stereo innstilling til Normal. Klikk på "OK" for å lagre egne innstillinger, og "OK" for å lagre dine preferanser.

6 Klikk på sangen i spillelisten for å velge det. Klikk deretter på "Advanced" i filmenyen og velg "Konverter til MP3." Du vil bli bedt om å oppgi et filnavn og katalogen hvor filen skal lagres. Fyll ut dette og klikk på "OK". Når filen er ferdig med å konvertere, i nærheten av iTunes.

7 Strøm på din Motorola V3 RAZR og velg "Meny" og deretter "Bluetooth". Velg «Gjør enheten synlig" fra Bluetooth-menyen. Dette vil tillate andre Bluetooth-enheter, som den i din PC eller Mac, for å "se" din RAZR.

8 Åpne opp Bluetooth-programmet på din Mac eller PC ved å klikke på Bluetooth-ikonet (for noen PC-brukere er det enklest å bruke tilkoblingsveiviseren i Programmer-listen). Velg "Browse Devices". Klikk deretter på oppføringen for RAZR i listen over tilgjengelige Bluetooth-enheter.

9 Klikk på "Send" i Bluetooth-programvinduet på datamaskinen. Deretter velger du katalogen på telefonen du vil at ringetone sendt til fra det neste vinduet presentert. Et nytt vindu vil vises som ber deg velge filen som skal sendes, finn ringetone du nettopp laget og klikk deretter på "Send" igjen. Når du mottar bekreftelse varsel om at filen er ferdig med å sende, gå videre til neste trinn.

10 Velg "Meny" og deretter "Alternativer" på din RAZR. Velg "Ringetoner" og følg instruksjonene på skjermen for å velge og sette ny ringetone.