Hvordan konvertere en gammel Polaroid å ta Modern Film

Fordi eldre Polaroid-kameraer er kalibrert for å godta film som kanskje ikke lenger være tilgjengelige, entusiaster noen ganger forsøke å konvertere den gamle kamerahuset til å ta nyere instant film aksjer. Du kan unngå bekostning av å ha jobben gjort profesjonelt hvis du lære å konvertere en gammel Polaroid kamera for å ta moderne film.

Bruksanvisning

1 Fjern baksiden fra den nyere Polaroid modell som er grunnlaget for konverteringen. Bor så nær baksiden av kameraet, slik at du kan ta av fra kroppen med skjærende verktøy. Arkiver det ned slik at eventuelle rufsete deler square opp med filmplanet, og rengjør rusk og støv ut av den fjernede filmen tilbake.

2 Fjern eventuelle hengsel pins fra kameraet du ønsker å konvertere til å akseptere ny film. Hengslene pins er generelt funnet på sidene av kamerahuset, i nærheten av stroppen. Du må kanskje din tang til å gripe pinnene og trekke dem ut.

3 Ta løsnet kameraet igjen av kameraet du ønsker å konvertere.

4 Fjern skruene som fester den gamle kamera filmholderen. Tar seg ikke å skade fjærbolter, forsiktig skille gamle filmholderen fra kamerahuset. Hold noen deler (skruer eller pinner) du fjerner fra din gamle kameraet parat for eventuell senere bruk.

5 Mote aluminium metall å passe den plassen tidligere okkupert av den gamle filmholderen på kameraet du konverterer. Bor hull i metallplater som representerer de samme posisjonene som de skruene du nettopp fjernet (som holdt den gamle filmholderen på plass).

6 Sett hengslene pinnene igjen og skru metallplater på plass for å holde dem fast.

7 Hold det nye kameraet opp mot kameraet du konverterer. Legg merke til hvor fanene ikke er på linje. Skjær den gamle kamerahuset av slik at den kommer på linje med den nye filmen tilbake, ved hjelp av skjæreverktøy. Forvent at dette trinnet vil være vanskelig, og krever en stødig hånd og en god porsjon tålmodighet.

8 Fest den nye tilbake til eldre kamera med epoxy eller lystett industriell styrke lim. Som et alternativ, hvis du cam finne en drill og skruesett liten nok til å gjøre jobben, kan du feste den nye tilbake ved å bore hull gjennom den og den gamle kroppen og fester den med skruer.

9 Juster kameraets fokus kalibreringer til spesifikasjonene for den nye filmen tilbake. Monter kameraet på et stativ, sette fokus på uendelig og peke kameraet mot et stort objekt i det fjerne. Juster gamle kameraet foran standard inntil gjenstanden er i fokus, og feste den nye, riktig posisjon med skruer.

10 Utfør noen kosmetiske justeringer for å gjøre den konverterte kameraet ser bedre.

Hint

  • Øv på konvertering på et kast gamle Polaroid før du prøver en funksjonell transformasjon av et kamera du har tenkt å beholde.
  • Du vil gjøre permanente endringer i kamerahuset når du konverterer en gammel Polaroid kamera for å ta moderne film. Denne prosessen er ikke anbefalt for verdifulle vintage polaroid kameraer.
  • Følg alltid riktige sikkerhetsteknikker når du arbeider med verktøy. Bruk lim bare i et godt ventilert område.