Hvordan konvertere en Canon 10D til Infrarød

Hvordan konvertere en Canon 10D til Infrarød


Produserer bilder som er tatt i infrarødt er en spennende måte å lage imponerende landskap og portretter med en annen verdslig preg. Opprette infrarøde portretter med et filmkamera eller et digitalt kamera med infrarøde eksterne filtre kan fylles med tekniske problemer, men å konvertere en sjelden brukt digitalt speilreflekskamera til infrarød kan eliminere de fleste av disse problemene. Digitale speilreflekskameraer er utstyrt med en infrarød cut filter over sensoren. Dette filteret blokkerer det meste av det infrarøde lyset som kommer inn i kameraet. I prosessen med å konvertere kameraet fra visuelle lys til infrarød, vil du bli fjerne og bytte dette filteret med et infrarødt filter som er designet for å gå på innsiden av kamerahuset.

Bruksanvisning

Konvertering av et Canon 10D til infrarød

1 Hvordan konvertere en Canon 10D til Infrarød

Infrarød strand bilde

Les alle infrarøde konverteringsinstruksjoner Canon gitt av Liv Pixel (se Ressurser). LifePixel gir en trinn-for-trinn, gjør-det-selv-prosess for å konvertere Canon 10D til infrarød, inkludert bilder av hvert trinn.

2 Hvordan konvertere en Canon 10D til Infrarød

Infrarød storm bilde

Sett opp din arbeidsplass i et rent og støvfritt og godt opplyst område. Har alle dine materialer og verktøy for hånden. Ved hjelp av dobbelt-stick tape, feste hver fjernet skruen til de trykte retninger. Dette vil hjelpe deg å montere kameraet og få alle skruene tilbake på rett sted.

3 Følg instruksjonene gitt av Liv Pixel. Etter remontering kameraet, kan du prøve ut infrarøde kameraet ved fotografering av landskap og scener som inkluderer folk. Hvis du finner ut at du har fokus problemer, prøve å øke blenderåpning med et par stopp for å øke dybdeskarpheten. Også prøve bracketing eksponeringen for å sikre god eksponering i bildet.

Hint

  • Hvis du er komfortabel med å konvertere kameraet til infrarødt, er det flere selskaper som tilbyr denne konverteringen tjeneste (se Ressurser).
  • Endring av kameraet vil annullere alle produsenten garantier. DIY modifikasjoner på digitalt kamera utstyr kan føre til permanent skade på utstyret. Etter ombygging, vil kameraet ikke lenger fungere i det visuelle lysspekteret, så før du prøver denne modifikasjonen, være sikker på at du vil vie ditt kamerahuset til infrarød bare.