Hvordan konvertere en bensinmotor til Water

Hvordan konvertere en bensinmotor til Water


Med gasspriser fortsetter å stige, er det ikke uvanlig å finne drivere som ønsker å kjøpe alternative drevne biler. Elektriske biler og hybridbiler er nå blitt populært på grunn av sine drivstoffbesparende egenskaper. Dessverre, siden alternative drivstoff er en ganske ny teknologi, prisen kan være skremmende for noen. For de som ikke er i stand til å gjøre et slikt kjøp, er det DIY alternative drivstoff sett for biler. Når slikt kit er hydrogen kit som gjør bilen til å kjøre på vann en gang installert.

Bruksanvisning

1 Slå opp motorens informasjon i bruksanvisningen og finn størrelsen på motoren. Med mange drivstoff konvertering kits der ute, er det viktig at du kjenner din motorstørrelse før du kjøper.

2 Forskning vann konvertering sett for bilmotorer på internett. Pass på at du sjekker motorstørrelse at settene er kompatible med.

3 Kjøp din valgte konvertering kit når du har gjort undersøkelser og finne et kit som er kompatibel med bilens motor.

4 Ta settet til en auto butikk for å få det installert eller lese instruksjonene som Settet leveres med å installere det selv. De fleste enheter leveres klar til å installere med installasjons oversikt og diagram papirene.

5 Test den nye motoren ved å laste det nye drivstoffet inn i enheten og slå av tenningen. Du må kanskje vri om nøkkelen like før tenningen for å slå på tilbehør og fylle drivstoff linje / alternative drivstoff tråd med bensin / vann. Bruksanvisningen bør angi hva som må gjøres når settet er installert.

Hint

  • Ta deg god tid på forskning som kit er riktig for din bil som det er mange typer tilgjengelig.