Hvordan konvertere en AT & amp; T iPhone til forhåndsbetalte

Når du jailbreak en iPhone, blir enheten låst opp - å bruke det på alle operatørens nettverk krever bare at du setter inn transportørens SIM-kortet inn i den. AT & T offisielt forbyr jailbreaking, men hvis du kjøper en ettermarkedet iPhone som allerede er jailbroken, er det mulig å bruke den på alle operatørens nettverk. Sett inn et forhåndsbetalt SIM-kort i en jailbroken AT & T iPhone til å bruke enheten uten en månedlig servicekontrakt.

Bruksanvisning

1 Avbryt iPhone AT & T service plan, hvis du fortsatt har en for det. Dial 611 og trykker på "0" for å snakke med en operatør som kan avbryte kontrakten. Merk at hvis du ikke har oppfylt hele kontraktsperioden, er du ansvarlig for en oppsigelse avgift.

2 Skaffe et forhåndsbetalt SIM-kort, enten online eller på et utsalgssted. Eksempler på selskaper som tilbyr forhåndsbetalte SIM-kort er T-Mobile og GoPhone, et datterselskap av AT & T.

3 Brett ut bindersen for å avsløre en av sine skarpe kanter, og skyv den inn i hullet ved siden av iPhone SIM-skuffen til skuffen kommer ut av iPhone kroppen. Ta av AT & T SIM-kort, sett det til side, og deretter plassere den forhåndsbetalte SIM-kortet vender ned i skuffen og sett den i kroppen av iPhone.

4 Slå kundeservice telefonnummer trykt på SIM-kortet emballasje for å aktivere enheten over telefon, eller gå tilbake til forhandler der du kjøpte den. Enkelte selskaper tilbyr online aktivering. Ta kontakt med SIM-kortet emballasje for detaljer.

Hint

  • Hvis iPhone ikke er jailbroken, kan du ikke bruke den på en forhåndsbetalt plan.
  • Ikke jailbreak din iPhone hvis den er låst til AT & T. Gjør du det ikke bare fører til at AT & T serviceavtale, men også den begrensede enhetsgarantien Apple og eventuelle supplerende "Applecare" service og teknisk støtte du har kjøpt for det.