Hvordan konvertere en 1992 Cadillac 4.9 Fra R-12 Freon R-134 Freon

Hvordan konvertere en 1992 Cadillac 4.9 Fra R-12 Freon R-134 Freon


Hvis pre-1994 Cadillac trenger air condition arbeid, eller rett og slett må systemet lades, den mest kostnadseffektive ting du kan gjøre er å konvertere systemet til R-134 freon. Fordi det ble faset ut i 1995, og kan ikke lenger bli produsert, R-12 freon opprinnelig brukt i din Cadillac er dyrt og svært regulert av Environmental Protection Agency. Det kan bare gjenvinnes og lades av en sertifisert profesjonell. Ettermontering av en Cadillac for R-134 freon, men er forholdsvis lett.

Bruksanvisning

1 R-12 freon i Cadillac skal gjenvinnes og spylt av en butikk lisensiert og utstyrt for å håndtere R-12. De vil bruke en spesialisert maskin for å gjenopprette freon, og vil skylle systemet. De kan også installere R-134 ettermonterings porter, eller du kan gjøre dette selv ved hjelp av en momentnøkkel.

2 Finn de blå og røde tjenesteporter under panseret på din Cadillac, hvis du har planer om ettermontering dem selv. Plasser den tilsvarende R-134 ettermontering port over R-12 port og stram til 20 fot pounds med en momentnøkkel. Gjenta med den andre tjenesteport.

3 Ved hjelp av slangen låsemekanisme, kobler du lade tjenesten slangen til en trykkmåler. Fylle slangen med freon ved å åpne ventilen for å tømme luft, og deretter lukke den igjen. Slangen vil da være full av freon gass. Sørg for at du holder boksen rett gjennom denne prosessen, ellers væske freon vil også sive inn i slangen.

4 Pass på at slangen er festet til Cadillac tjeneste montering, og bilen kjører med klimaanlegget på. Å åpne ventilen. Se trykkmåleren tett, og lukke ventilen rundt 40 psi.