Hvordan Kontroller signalnivå på en Scientific Atlantic 8300HD

Digital kabel-bokser som Scientific Atlanta 8300HD er kraftige enheter designet for å utvide ethvert hjem underholdningssenter. Den 8300HD ikke bare gir deg tilgang til hundrevis av kanaler i det digitale spekteret, men også digitale funksjoner som DVR innspilling og på skjermen kanal guider. En digital kabel-boksen må få en sterk, konsekvent signal fra veggen kabelkontakt for å gi en uavbrutt feed på hvilken som helst kanal du har tenkt å se på. Hvis du har en Scientific Atlanta 8300HD installert i ditt hjem og må bekrefte at den mottar et signal sterk nok, kan du sjekke signalstyrken i bare noen få smertefri trinn.

Bruksanvisning

1 Skanne gjennom hele kanaloppsettet og kontroller at alle kanaler kommer gjennom uten feil. Den første symptom på en koaksialkabel som ikke sender et sterkt nok signal til en kabelboks er manglende kanaler. Du kan be kabelleverandøren hvis du er usikker på hvor mange kanaler du skal få. Hvis de alle kommer gjennom uten feil, er du klar til å fortsette å kontrollere signalstyrken.

2 Se noen kanaler i noen minutter for å se etter eventuelle forbigående bildeproblemer. På digitale kabelbokser, manifesterer en svak kabelsignal vanligvis seg selv som en pixelizing eller frysing bilde, så se på noen kanaler i noen minutter for å være sikker på at bildet er konsekvent.

3 Scan gjennom på skjermen kanal guide for å sikre at alle guide data som lastes ned på riktig måte. En annen måte som en svak kabelsignal kan manifestere seg på en digital kabelboks er at guide data vil ikke helt ned; enkelte programmer vil dukke opp tom eller viser en feilmelding som "ingen data tilgjengelig." Hvis alle data er lastet ned på riktig måte, og du bekreftet at alle kanaler viser uten problemer bildekvalitet, har du bekreftet at 8300HD mottar et signal sterk nok til å dekke dine kabel-visning behov.