Hvordan Konstruer talismaner

Hvordan Konstruer talismaner


En talisman eller amulett, kan være gjenstand for åndelig kraft. I kristne religioner, er krusifiks halskjeder bæres som amuletter. I mange andre åndelige tro, talismaner variere vesentlig i objekt og bruke, fra lys og pentacle charms til parfyme blander og mojo poser. Lage dine egne talismaner hjemme gir deg muligheten til å lage dine egne personlige gjenstander av makt for bruk av ditt valg. Enten du & # 039; re som ønsker en lykkeamulett eller en dypt åndelig element for psykisk beskyttelse, noe som gjør talismaner gir deg en mengde muligheter.

Bruksanvisning

Protection Veske Talisman

1 Hvordan Konstruer talismaner

Ametyst er gjennomført for psykisk beskyttelse.

Plasser et utvalg av edelstener som holder betydning for deg i vesken. For eksempel, din birthstone gjør en symboliserer tillegg til hematitt og ametyst, som antas å være beskyttende steiner i Pagan praksis.

2 Hvordan Konstruer talismaner

Kronblader kan brukes som talismaner.

Fyll posen med et utvalg av kronblader. Velg kronbladene på samme måte som du gjorde med edelstener. Roseblader inspirere til kjærlighet, avhengig av farge; andre blomster holde ulike symbolske betydninger.

3 Hvordan Konstruer talismaner

Salt er en passende aksent for mange talismaner.

Tilsett ca en spiseskje av rock salt til posen. Salt er allment akseptert som en grunnleggende rensing materiale i en rekke åndelige tro. Salt aksenter noe magisk formulering, ritual eller talisman velsignelse.

4 Trekk snor av posen for å sikre det godt lukket. Hold denne beskyttende posen mellom madrasser, innsiden av putetrekk, gjemt under hjemme & # 039; s velkommen matte eller noe annet du føler Talisman ville være best brukt. Si en bønn eller velsignelse til å ytterligere belaste det med hensikt.

Candle Talisman

5 Hvordan Konstruer talismaner

Velg et stearinlys som korresponderer med dine behov.

Sett lys på alteret, nattbordet eller et annet valgt område. Et annet viktig sted å utføre et stearinlys talisman er i hagen din i måneskinn. En høy, tykk søyle stearinlys viser seg nyttig i alle farger som matcher dine ønsker.

6 Bruk athamen eller seremoniell dolk, å gravere en melding til den ene siden av stearinlys. Meldingen kan være et ønske, et navn eller nummer, avhengig av hva du ønsker å oppnå med Talisman.

7 Hvordan Konstruer talismaner

Rune tegn kan legge mening til et stearinlys talisman.

Gravere en rekke åndelige symboler eller andre meldinger inn i lyset på alle sider. Slike symboler kan være beskyttende pentakler, runetegn eller ord av åndelig kraft. Du kan også gravere navnene på guddommer for evocation formål.

8 Gni stearinlys, fra veken til basen, med salvingsoljen. Bruk dine egne blandinger, eller velg en ferdigblandet blanding fra en forsyning butikk.

9 Tenn lyset og la det brenne til den er borte. Ifølge flere åndelig tro som Wicca, Åsatru og noen former for kristendom, stearinlys talismaner gi deg beskyttelse, velsignelser og en mengde andre idealer.