Hvordan komme Video Off av en Scientific Atlanta Explorer 8300HDC

The Scientific Atlanta Explorer 8300HDC er en digital videoopptaker (DVR). Den 8300HDC DVR er gjort tilgjengelig for allmennheten gjennom leieavtalen ved å velge kabel-TV-leverandører som Cox Cable og Time Warner Cable. Kabel-TV-selskaper gjør DVRs tilgjengelig for sine kunder for å tilby et bredere spekter av servicefunksjoner. Å gi kundene DVRs tillater dem å enkelt spille inn sine favoritt programmer. Ulempen med DVR, derimot, er at for å permanent bevare en DVR innspilling innspillingen har å bli tatt av DVR. Dette gjøres ved å koble en videospiller eller DVD-opptakeren til DVR til dubbe DVR-opptak.

Bruksanvisning

Koble Explorer 8300HDC HDC til TV og videospiller eller DVD-opptaker

1 Koble koaksialkabelen som kommer fra kabeluttaket til 8300HDC RF "Cable In" port.

2 Koble 8300HDC HDMI-kontakten til HDMI-kontakten på TV-apparatet med en HDMI-kabel hvis du bruker en HD-TV. Bruk en koaksialkabel til å koble 8300HDC RF "Cable Out" port til RF "Antenna" input-porten på TV-apparatet hvis du bruker en standard-definition TV.

3 Plugg den ene enden av den hvite, røde og gule AV-kabel inn i hvit, rød og gul (henholdsvis) AV Out-kontaktene på baksiden av 8300HDC. De hvite, røde og gule AV knekt er tilsvarende merket "Audio L", "Audio R" og "Video".

4 Sett den andre enden av hver AV-plugg (fra trinn 3) inn i matchende farge AV-inngangen på baksiden av videospilleren eller DVD-opptaksenhet.

5 Bruk et annet sett av AV-kabler for å koble AV-utgang fra videospilleren eller DVD-opptak enhet til TV-ens AV inngangskontakter. Husk å sette inn hver AV støpselet i matchende fargene AV-kontakten.

6 Slå på TV, 8300HDC, og videospiller eller DVD opptaksenhet.

7 Bruk "Input" eller "Source" -knappen på TV-fjernkontrollen for å endre videoinngang innstillingen til AV. Bruk "Input" eller "Source" knappen på videospilleren eller DVD fjernkontrollen for å endre videoinngang innstillingen til AV.

Back Up DVR opptak til VHS eller DVD

8 Sett inn en tom VHS tape eller DVD-plate i videospilleren eller DVD-opptaker.

9 Trykk på "List" på 8300HDC fjernkontrollen for å vise Now Playing List. Finn og velg DVR opptaket du vil arkivere.

10 Trykk "Record" på videospilleren eller DVD-opptaker. Deretter umiddelbart starte avspilling av det valgte programmet i 8300HDC å starte dubbingen programmet.

11 Trykk på "Stop" på videospilleren eller DVD-opptaker på slutten av programmet.

Hint

  • Avhengig av kopibeskyttelse begrensninger i showet du vil ta av 8300HDC, kan det ikke alltid være mulig å kopiere programmer fra 8300HDC til en DVD-opptaker. De samme begrensningene ikke gjelder for VHS tape arkivering imidlertid.