Hvordan komme i gang på en Gen 2 iPod

Hvordan komme i gang på en Gen 2 iPod


Apple har produsert mange generasjoner av iPod. En andre generasjon iPod kan eller ikke kan fungere godt sammen med din nåværende datamaskin, spesielt hvis du har den nyeste versjonen av iTunes. Du kan løse dette problemet, men. Etter nedlasting iTunes og koble iPod, følger noen grunnleggende prosedyrer for å oppdatere iPod firmware og du vil være i stand til å synkronisere, lytte til musikk og kjøpe nye sanger som alle andre iPod-generasjonen.

Bruksanvisning

1 Last ned iTunes fra Apples nettsider. Dette programmet vil tillate deg å kjøpe musikk og synkronisere den til din nye iPod. Installer og åpne programmet ved å dobbeltklikke på ikonet.

2 Koble iPod til datamaskinen ved å koble USB-enden av kabelen som fulgte med iPod til datamaskinens USB-port. Koble den andre enden til iPod.

3 Klikk iPoden fra venstre rute på iTunes-vinduet. Du må kanskje vente til iPod er ferdig synkronisering. Klikk "Søk etter oppdateringer" under sammendraget delen. Dette vil installere ny firmware på din andre generasjon iPod, noe som gjør at den kan fungere bedre med iTunes.

4 Importer gammel musikk fra en CD til iTunes ved å sette inn CDen i datamaskinen. Finn det på menyen til venstre og klikk på den. Klikk "Importer CD" fra øvre høyre hjørne av skjermen.

5 Kjøp ny musikk eller finne gratis podcaster fra iTunes Store. Klikk på butikken ikonet fra menyen til venstre og søk etter hva du ønsker å laste ned.

6 Synkronisere musikk eller podcaster til iPod ved å klikke på iPoden fra menyen til venstre. Klikk "Music" på den øverste linjen og velge det alternativet som lar deg synkronisere musikk.

7 Løs ut iPod ved å klikke på din iPod på menyen til venstre igjen. Klikk på "Eject" knappen som vises ved siden av den. Slå iPod på, sett hodetelefoner og lytte til musikken din.