Hvordan kobler jeg har en DVD-spiller til en Toshiba 23W330DB?

Hvordan kobler jeg har en DVD-spiller til en Toshiba 23W330DB?


Toshiba 23W330DB HD-TV inkluderer flere innganger for tilkobling av eksterne enheter som DVD-spillere. Den 23W330DB har porter for kompositt, S-Video og SCART video kabler, samt komponent og HDMI-innganger som kan ta imot HD-signaler. Ulike modeller av DVD-spillere kan sende video og lyd gjennom forskjellige kabler, og det er viktig å identifisere hvilken kabel du må bruke før du kobler DVD-spilleren til TV.

Bruksanvisning

1 Identifisere hvilken type kabel du skal bruke for å koble DVD-spilleren. HDMI, S-Video og SCART-kabler bare bruke en kontakt, men komposittinnganger bruke tre kontakter totalt, og komponent-innganger bruke fem.

2 Koble den ene enden av videokabelen til den riktige utgangen på DVD-spilleren. Hvis du bruker komponent eller komposittkabler må du matche pluggene til deres riktige portene basert på deres farge.

3 Plugg den andre enden av kabelen inn i porten på 23W330DB. Composite og S-Video-porter er plassert på venstre side av TV og HDMI, SCART, og komponent-innganger er plassert på baksiden.

4 Slå DVD-spilleren på.

5 Trykk på INPUT knappen til høyre for "0" -knappen på fjernsynets, til DVD-spilleren utgang vises på skjermen.