Hvordan kobler jeg har en DVD-spiller til en flatskjerm-TV?

Hvordan kobler jeg har en DVD-spiller til en flatskjerm-TV?


DVD-spillere er nå blant de mest brukte forbrukerelektronikk. På grunn av sin økende popularitet, har DVD-spillere blitt rimeligere og mye mer brukervennlig. Selv den minste teknisk begavede blant oss kan hekte på en moderne DVD-spiller, uavhengig av hvilken type TV du bruker.

Bruksanvisning

1 Bestem hva slags tilkobling du vil bruke. Se på baksiden av DVD-spilleren. Det bør minst ha RCA (rød, gul, hvit) utganger. Det kan også ha komponent ut, S-video ut, VGA ut, eller HDMI ut. Disse tilkoblingene varierer i bildekvalitet og pris, HDMI er den dyreste og sørge for den høyeste bildekvalitet. Uansett hvilken type tilkobling du velger å bruke, må du også bekrefte at du har samme tilkobling på TVen. Flat-TV-er har vanligvis flere tilkoblingsmuligheter enn andre typer TV-er, så du bør minst ha komponent, RCA og HDMI-innganger.

2 Koble DVD betaler til flatskjerm-TV. Ta den ene enden av kabelen eller kablene du valgte å bruke og koble til utgangen på DVD-spilleren. Den andre enden skal kobles til den tilsvarende inngangen på TVen. Video innganger er vanligvis funnet på sidene av flat-TV. Når DVD-spilleren er tilkoblet, er du klar til å bruke DVD-spilleren.

3 Sjekk DVD-spiller funksjonalitet. Tune din TV til inngangen som du brukte for DVD-spilleren ved å trykke på knappen på fjernkontrollen merket "input", "kilde", "TV / video," Source velge "," TV / AV "eller lignende. For eksempel hvis du brukte en HDMI-kabel koblet til TV-serien "HDMI 1" input, trykker du på valgknappen til du ser HDMI 1 på skjermen. Slå på DVD-spilleren, sett inn en DVD i spilleren og trykk på play og du bør nå se en feed fra DVD-spilleren.