Hvordan koble til WiFi for din Apple iPod touch

Hvordan koble til WiFi for din Apple iPod touch


IPod touch har evnen til å koble til Wi-Fi-nettverk, som gir deg tilgang til informasjon mens du er på farten. IPod oppdager både beskyttet og ubeskyttet nettverk, og kan huske som Wi-Fi-nettverk du har brukt tidligere, noe som eliminerer behovet for å skrive inn passord mer enn én gang. IPod touch skal automatisk oppdage trådløse nettverk, men du kan også manuelt koble til et nettverk eller bytte til en ny.

Bruksanvisning

automatisk koble

1 Trykk på "Settings" ikonet på startskjermen, og trykk på "Wi-Fi" -knappen. Trykk på "On / Off" -knappen for å slå på Wi-Fi. Trykk på "Home" -knappen for å gå tilbake til startskjermen.

2 Trykk på Safari nettleser applikasjon eller et annet program som krever Internett-tilgang. En liste åpnes automatisk på skjermen din som navngir alle tilgjengelige nettverk.

3 Trykk på nettverket du ønsker å bruke fra listen. Nettverkene er oppført er alle trådløse nettverk oppdaget av iPod. Beskyttede nettverk vil ha lås ikoner til høyre for navnene deres.

4 Skriv inn passordet hvis nettverket du har valgt er beskyttet. IPod touch vil lagre dette passordet for fremtidig bruk.

5 Skriv inn navnet på nettverket du vil bruke hvis det ikke er oppført. Et nettverk som er satt til å ikke kringkaste vil ikke dukke opp på listen over tilgjengelige nettverk.

6 Sjekk øverst til venstre på skjermen for Wi-Fi-ikonet for å være sikker på at du har koblet til. Antallet barer på ikonet indikerer styrken på signalet.

manuelt Connect

7 Trykk på "Settings" ikonet på startskjermen, og trykk på "Wi-Fi" -knappen. Trykk på "On / Off" -knappen for å slå på Wi-Fi.

8 Trykk på et nettverk under "Velg et nettverk ..." Nettverkene er oppført er alle trådløse nettverk oppdaget av iPod. Beskyttede nettverk vil ha lås ikoner til høyre for navnene deres.

9 Skriv inn passordet hvis nettverket du har valgt er beskyttet. IPod touch vil lagre dette passordet for fremtidig bruk.

10 Skriv inn navnet på nettverket du vil bruke hvis det ikke er oppført. Et nettverk satt ikke å kringkaste vil ikke dukke opp på listen over tilgjengelige nettverk.

11 Sjekk øverst til venstre på skjermen for Wi-Fi-ikonet for å være sikker på at du har koblet til. Antallet barer på ikonet indikerer styrken på signalet.

Hint

  • Hvis iPod oppdager et nettverk du har brukt tidligere, vil den koble seg til dette nettverket uten noe spørsmål. For å endre til et annet nettverk, følger du «Manuell Connect" instruksjoner og velge et nytt nettverk.