Hvordan koble til Internett ved en mobiltelefon

Hvordan koble til Internett ved en mobiltelefon


Mobiltelefoner og smarttelefoner i særdeleshet, må koble til Internett mulig fra ethvert sted. Med flere og flere mobile smarttelefoner solgt hver dag, er teknologien rushing å holde opp, noe som gir brukeren flere alternativer og muligheter. Å ha muligheten til å surfe på nettet, finne retninger når tapt eller finne en restaurant for middag er bare noen av måtene å koble til Internett med din mobiltelefon kan spare deg for tid eller kausjon deg ut når du trenger hjelp.

Bruksanvisning

1 Kjøp en mobiltelefon som støtter Internett-tilgang. Velg og kontrakt en mobiltelefontjenester plan som støtter Internet dataoverføring.

2 Tilgang til Internett fra mobiltelefonen ved hjelp av web-access-ikonet. De fleste Internett-tilgjengelige telefoner er utstyrt med en innebygd ikon knapp som vil åpne en nettleser. Deretter kan du surfe på Internett, få tilgang til all nødvendig informasjon, som du ville hvilken som helst nettleser, navigere med mobiltelefonens tastatur, touchpad eller berøringsskjerm.

3 Koble til Internett med mobiltelefonen er også mulig å bruke en 3G hotspot. Noen nye smarttelefoner er utstyrt med evnen til å skape sitt eget Wi-Fi-hotspot. Aktivering av funksjonen kan alle innenfor en radius avhengig av mobiltelefon og mobiltelefontjenester til å bruke Wi-Fi hotspot for å koble til Internett. Hotspots funksjon som enhver offentlig Wi-Fi-nettverk, og du kobler den trådløse-aktiverte laptop eller PC til Internett ved å velge den mobiltelefonen hotspot som den trådløse nettverkstilkoblingen.