Hvordan koble sammen PA forsterkere fra en mikser Board

Hvordan koble sammen PA forsterkere fra en mikser Board


Hvis du vil kjøre flere høyttalere av en mikser (eller blanding) bord enn en enkelt PA forsterker kan trygt håndtere, må du koble til en ekstra forsterker. Koble forsterkerne, slik at de kan produsere samme signal fra mikseren krever at du splitte signalet mellom de to forsterkere. Du må kjøpe to sett med RCA Y-adaptere for å lage to utganger fra mikserens én utgang.

Bruksanvisning

1 Plugg den mannlige enden av en RCA Y-adapter inn i utgangen merket "Right Channel" på mikseren. Plugg den mannlige slutten av den andre splitter inn i utgangen merket "Left Channel." Du vil nå ha fire kvinnelige utganger kommer ut av blandebatteri - to for den høyre kanalen og to for den venstre kanalen.

2 Sett røde pluggen på en RCA-kabel inn i en av de kvinnelige forbindelser av Y-adapteren er plugget inn i den høyre kanalen på blanderen. Deretter setter den hvite pluggen inn i en av de kvinnelige forbindelser av Y-adapter plugget inn i venstre kanal på mikseren.

3 Stikk den røde kontakten på den andre enden av RCA kabelen inn i høyre kanal inngang på PA amp. Deretter setter den hvite pluggen på RCA-kabelen inn i venstre kanal inngang på PA forsterker.

4 Stikk den røde pluggen på den andre RCA-kabelen i de resterende kvinnelige tilkoblinger av Y-adapter plugget inn i høyre kanal på mikseren. Deretter setter den hvite pluggen i den kvinnelige tilkoblinger av Y-adapter plugget inn i venstre kanal på mikseren.

5 Stikk den røde kontakten på den andre enden av RCA kabelen inn i høyre kanal inngang på den andre PA amp. Deretter setter den hvite pluggen på RCA-kabelen inn i venstre kanal inngang på andre PA forsterker.