Hvordan koble opp Time Warner Cable DVR

Hvordan koble opp Time Warner Cable DVR


Time Warner Cable tilbyr flere forskjellige modeller av DVR avhengig av tjenesteleverandøren. Grunnleggende kabel-abonnenter vil motta et ikke-HD-klar enhet, mens HD-abonnenter vil motta en enhet med alle portene er nødvendig for å overføre HD-video. Den er satt opp for alle DVRs er den samme, bare varierende i hvilken type kabel du bruker til å koble DVR til TV-apparatet. Når du er tilkoblet, vil du være i stand til å se, ta opp og spille av TV-programmer med bare å trykke på noen knapper på fjernkontrollen.

Bruksanvisning

1 Sett opp din DVR på et sted som har tilgang til en strømkilde, og det er nær nok til TVen at forbindelseskabelen ikke blir stramt strukket.

2 Koble lyd- og videoutganger fra kabelboksen til inngangene på baksiden av TV-en. Det er flere muligheter for tilkobling av lyd- og bildesignaler. Komposittkabler er kompatibel med de fleste TV men gir den laveste kvaliteten videosignal. Komponent kabler tillate overføring av HD-video, men krever en egen lydtilkobling. En HDMI-tilkobling er en enkelt kabel som skal frakte både HD video og flerkanals lydsignaler. I alle fall sørge for at produksjonen fra baksiden av DVR samsvarer med inngangen på TV-apparatet.

3 Koble koaksialkabelen fra veggen til koaksial inngang på baksiden av DVR-enheten.

4 Plugg i DVR makt. Enheten vil ta noen minutter å oppdatere, og vil vise tiden på LED-displayet når du oppdaterer er fullført. Ikke slå på DVR inntil klokkeslettet vises. Slå på TV-apparatet og sett den til DVR videokanal.

5 Slå på DVR. Hvis det er ingen video eller lyd signal, sørg for at TV-en er satt til riktig videoinngang og at alle tilkoblinger er gjort til de riktige portene.

Hint

  • DVR har lyd- og videoinnganger som gjør det mulig å kjede andre enheter i tråd med DVR, for eksempel DVD-spiller og videospiller.
  • For å få mest mulig ut av din kabel satt opp, bruker de beste tilkoblingskabler tilgjengelig for DVR og TV. I de fleste tilfeller vil dette være HDMI.