Hvordan koble opp Terk Satellitt antenner

Hvordan koble opp Terk Satellitt antenner


Terk satellitt antenner koble til utstyr som har den "XM Ready" logo for bruk på XM Satellite radio, som krever et abonnement. Det finnes også versjoner for Sirius satellite radio. Antennene kommer i marine, hjem og bærbare modeller. Hjemme og marine antenner er all slags vær og komme med braketter for å feste antennen til utvendige vegger, tak eller en del av din båt. De kommer med kabellengder opp til 30 fot som er avtakbar for enkel ruting. Antennene alle kobles til mottakerutstyret på samme måte.

Bruksanvisning

1 Planlegg antennen sted slik at antennen kan få et klart signal. Antennen bør ha en klar, line-of-sight utsikt til himmelen. På en fiskebåt, for exampl, e antennen bør være på taket, ikke på siden av broen. Du trenger en 20-grader klaring for hindringer fra spissen av det marine antennen.

2 Planlegg kabelen ruten for å unngå eventuelle gnagsår slik at kabelen jakken ikke slites og forårsake signalproblemer. Unngå knekk, klemming eller en ekstrem bøyning.

3 antennen følge instruksjonene som følger montere.

4 Kjør den medfølgende kabelen fra antennen rett inn i baksiden av mottakeren. Jekken er merket "antenneinngang."

5 Slå på satellitt-radio og melodi til en forhåndsvisning kanal. Sirius forhåndsvisning kanalen er 184. Lytt til lyd og se etter fade eller drop-outs og omplassere antennen hvis mottaket er dårlig.

6 Før kabelen for best utseende. Ikke trim kabel det er optimalisert-bare brette overflødig bak radioen. Bruk strips for å unngå at ledningen fange vinden.