Hvordan koble opp Multiple Conaxsat mottakere på en oppvask

Hvordan koble opp Multiple Conaxsat mottakere på en oppvask


Conaxsat mottakere koble til en parabolantenne med koaksialkabel til å behandle free-to-air (FTA) TV-programmer for en vedlagt TV. FTA refererer til programmering som ikke krever en betalt abonnement for å se. Eiere kan være lurt å koble flere Conaxsat mottakere for visning programmer i forskjellige rom. Oppsettet krever en dual LNB (dual støy blokk converter) satellitt og en multi-bryteren, som ruter satellittsignaler til forskjellige mottakere.

Bruksanvisning

1 Koble endene av de to koaksialkabler fra satellitten koblingsboksen inne i bygningen til "A" og "B" knekt på multi-bryteren. Slå den gjengede coupler på enden av hver kabel klokken rundt kontakten.

2 Koble en koaksialkabel til hver jack på motsatt side av multi-bryteren for så mange Conaxsat mottakere som ønsket, avhengig av tilgjengelig antall knekt. Kontaktene vil typisk være merket i numerisk rekkefølge, slik som RX1, RX2, RX3 og RX4.

3 Hook opp den andre enden av hver kabel til en Conaxsat mottaker ved hjelp av "COAX IN" kontakten på baksiden av komponenten.

4 Sett den gule, hvite og røde plugger i den ene enden av en komposittkabel satt inn i "AV OUT" kontaktene på Conaxsat mottakeren, og koble den andre enden til de fargekodede kontaktene på baksiden av TV-en.

Hint

  • Bruk fjernkontrollen som følger med hver Conaxsat mottaker for å drive den aktuelle mottaker i et rom.
  • Koble til alle koaksialkabler i systemet før du kobler noen av mottakerne inn i en elektrisk kilde.