Hvordan koble opp Magnavox Surround Sound

Hvordan koble opp Magnavox Surround Sound


Selv Magnavox primært fokuserer på TV-produksjon, gjør selskapet produserer en rekke ulike surround lydanlegg. Disse systemene har en innebygd DVD-spiller, slik at du ikke trenger å kjøpe en egen DVD-spiller. Før du kan begynne å nyte musikk og video i full surround lyd, må du først koble opp systemet.

Bruksanvisning

1 Plasser subwooferen på gulvet i nærheten av TV. Koble enheten til et strømuttak, og koble ledningene kjører ut på baksiden av enheten inn i "Subwoofer" port på DVD-spilleren / mottaker.

2 Plasser en av de fem høyttalere (alle høyttalere er nøyaktig det samme, så det spiller ingen rolle hvilken) under TV. Koble ledninger kjører ut av høyttaleren inn i "Center" tilkoblingsport.

3 Sett en annen høyttaler til høyre for TV og koble den til "front right" tilkoblingsport på mottakeren. Gjør det samme med den tredje høyttaler til venstre for mottakeren, bare sette inn ledningene inn i "Front Left" tilkoblingsport.

4 Plasser de to siste høyttalerne bak hoved sittegruppe. Sett ledningene fra baksiden venstre høyttaler inn i "Rear Left" høyttaler port og ledningene fra baksiden høyre høyttaler inn i "Rear Right" høyttaler port.