Hvordan koble opp Kondensatorer til Amps

Hvordan koble opp Kondensatorer til Amps


En kondensator brukes til å levere strøm til en bilstereo er forsterker slik at batteriet på bilen ikke blir drenert. En bil stereoforsterker renner av bilens batteri, som lades av dynamoen. Kraftige forsterkere kan trekke mer strøm enn batteriet kan gi. En kondensator bidrar til å redusere belastningen på batteriet ved å lagre ekstra kraft for når stereo trenger det. Stereoanlegg med mer enn 1000-watts forsterkere bør bruke en kondensator.

Bruksanvisning

1 Monter kondensatoren så nær forsterkeren som mulig for å øke effektiviteten.

2 Koble kondensatoren til en berg. Metallet kroppen av bilen er en utmerket bakken. Bakken bør ikke være den samme som brukes av forsterkeren. Koble strømledningen til den negative terminalen på forsterkeren og kjøre den i bakken kilde.

3 Koble strømkabelen (12 Volt) på forsterkeren til den positive kraften terminalen på kondensatoren. Kontroller at strømkabelen er stram å forbedre effektiviteten.

4 Koble en annen strømkabelen til den samme positive effekt terminalen på kondensatoren og kjøre denne kabelen til bilens batteri. Koble strømkabelen til bilbatteriet positive strømterminal.

5 Slå på bilen og stereo. Skru ned volumet til den laveste innstillingen og kjøre bilen i 10 til 15 minutter slik at kondensatoren å lade. Skru opp volumet etter lading for å teste kondensator.