Hvordan koble opp kabelen til en projektor

Hvordan koble opp kabel til en projektor. Hvis du eier en liten TV og ønsker å øke bildestørrelsen uten å kjøpe en ny TV, eller hvis du bare vil at opplevelsen av teater-stil visning hjemme, en projektor kan være en fin måte å forbedre kabel opplevelse. Det kan være vanskelig å få riktig tilkobling går, men en gang etablert, projektorer er hendige gadgets som kan gjengi din favoritt TV-programmer i en storskjerm format.

Bruksanvisning

Hook Up kabel til en projektor

1 Kontroller egenskapene for projektoren før du prøver noen tilkoblinger. For å kunne se digitale kabel-programmer via projektoren, bør du ha HDMI (High-Definition Multimedia Interface) evner. Hvis du ikke gjør det, må du investere i en spesiell adapterkabel til å konvertere signalene slik at både projektoren og kabelboksen kjører på samme system.

2 Hekt kabelen boksen til projektoren med en RCA-kabel. Bare plugg kabelen inn videoportene i begge ender. Video-porter er vanligvis identifisert med bokstaven V eller fargen gul.

3 Bruk en egen sound system for optimal lyd. Snarere enn å lytte til lyden kommer fra TV-apparatet, koble høyttalerne til lydinngangen på projektoren, og deretter kjøre kabel gjennom DVD surround-lyd eller lydanlegg.

4 Plugg i både projektoren og kabel-boksen til en stikkontakt, og pass på at du bruker en koaksialkabel til å kjøre fra projektoren til uttaket. Du trenger en adapter og en flere plugg, særlig hvis du legger til utenfor lyd.

5 Slå projektoren på først, og deretter slå på TV og kabel-TV-boksen. Fôring skal være automatisk og bør komme gjennom uten ytterligere konfigurasjon. Hvis den ikke gjør det, kan det hende du har en dårlig forbindelse, så du blir nødt til å tilbakestille kabler. Andre problemer, slik som doblet bilder eller flytte linjer på skjermen, er trolig også et resultat av dårlige forbindelser og er vanligvis lett å rette opp.

Hint

  • Når du bruker en projektor for å se på TV, vil du miste noen av de tilgjengelige statister som teksting. Det er ingen måte å komme rundt dette, som en projektor er bare i stand til å gjengi signalet den mottar (i dette tilfellet, video), og kan ikke legge noe til det.