Hvordan koble opp en videospiller og en videospiller / DVD-opptaker Combo til en TV

Hvordan koble opp en videospiller og en videospiller / DVD-opptaker Combo til en TV


Moderne TV-apparater er utstyrt med flere innganger for tilkobling av audio-video-komponenter som spillkonsoller, DVD / VCR kombinasjoner og frittstående videospiller. Hver komponent kobles til et eget sett med innganger for å sende signal fra kildeenheten til TVen. Når du kobler en DVD / VCR-opptaker combo, må du også koble til med et programmeringssignal for opptak på en DVD eller videotape, for eksempel en kabelboks eller satellittmottaker.

Bruksanvisning

1 Hook opp de tre pluggene på den ene enden av en AV-kabel til utgangskontaktene på kildekomponenten, for eksempel en kabelboks. Hver plugg på kabelen samsvarer med et farget utgang.

2 Koble de tre pluggene på den andre enden av kabelen til inngangene på videospilleren / DVD-opptaker combo. Denne kabelen sender signalet fra kildeenheten til kombinasjonsenheten for opptak enten på disk eller videobånd.

3 Fest en annen AV-kabel fra utgangen på VCR / DVD combo til et sett med innganger på TVen. Nesten alle TV-apparater produsert i de siste 25 årene har minst to sett med inngangskontakter.

4 Hekt den tredje AV-kabel fra utgangskontaktene på baksiden av frittstående videospilleren til et ekstra sett med innganger på TV-apparatet.

Hint

  • Du kan dubbe fra videospilleren / DVD combo til frittstående videospiller ved å koble den combo kablene til TV-en og koble til kabelen i stedet til de innspill / plate knekt på den frittstående videospilleren. Trekk ut kabelen fra den frittstående videospilleren og koble til TV-ens inngangskontaktene når du er ferdig dubbing.