Hvordan koble opp en Time Warner DVR Box til en LCD-TV

Time Warner er en kabel som bruker en kabelboks til å overføre digitale signaler og kringkaste dine favorittkanaler. A Time Warner DVR er en kabel boks med en innebygd harddisk som ikke bare lar deg se dine favorittprogrammer, men også spille inn og se dem på din egen skyld. Koble til en DVR til LCD-TV er en rask prosess. Innen minutter kan du nyte dine favorittprogrammer.

Bruksanvisning

Ved hjelp av HDMI-kabel

1 Koble RF koaksialkabel fra stikkontakten til "Cable IN" port på baksiden av Time Warner DVR-boksen.

2 Koble den ene enden av HDMI-kabelen inn i "HDMI IN" på baksiden av TV-en, og koble deretter den andre enden inn i "HDMI Out" på baksiden av DVR.

3 Koble den ene enden av strømledningen til strømporten på baksiden av TV-en, og koble deretter den andre enden inn i en åpen stikkontakt.

4 Slå på TV-en, og deretter slå på DVR.

5 Ring 866-202-4222. Når du blir bedt om å identifisere kontoen med ditt telefonnummer, og velg deretter "Teknisk Support" alternativet.

6 Velg "Kabel TV", og velg deretter "re-godkjenne kabel-boksen" for å starte den automatiske aktiveringsprosessen.

7 Heng opp telefonen. Det tar ca 30 minutter for aktiveringsprosessen å fullføre. Ikke slå av DVR under aktiveringsprosessen.

Bruke komponentvideokabel

8 Koble RF koaksialkabel fra stikkontakten til "Cable IN" port på baksiden av Time Warner DVR-boksen.

9 Koble den ene enden av komponentvideokabelen inn i "Pr, Pb og Y" (HDTV Video) utganger på baksiden av DVR, og koble deretter den andre enden til "Pr, Pb og Y" innganger på din flatskjerm TV.

10 Koble den ene enden av strømledningen til strømporten på baksiden av TV-en, og koble deretter den andre enden inn i en åpen stikkontakt.

11 Slå på TV-en, og deretter slå på DVR. Ring 866-202-4222. Når du blir bedt om å identifisere kontoen med ditt telefonnummer, og velg deretter "Teknisk Support" alternativet.

12 Velg "Kabel TV", og velg deretter "re-godkjenne kabel-boksen" for å starte den automatiske aktiveringsprosessen. Heng opp telefonen. Det tar ca 30 minutter for aktiveringsprosessen å fullføre. Ikke slå av DVR under aktiveringsprosessen.