Hvordan koble opp en Tastatur til en Auto Door

Hvordan koble opp en Tastatur til en Auto Door


Keyless oppføring systemer bruker strøm fra bilens batteri for å aktivere dørlåsen aktuatorer og låse dørene. Tastaturet er vanligvis installert på førerdøren. Tastatur kan også installeres på biler som allerede har fjernstyring oppføring systemer, slik at dørene låses opp uansett.

Bruksanvisning

1 Les nøye gjennom installasjonsmanualen for settet, spesielt å være sikker på å studere hele systemet skjematisk.

2 Fjern det indre panel av døren, så vel som dampsperre.

3 Inspiser og gjør deg kjent med komponentene inne i døren. Se etter eventuelle sidekollisjonsputer og følere, og merk hvor vinduet er når rullet ned. Du må unngå disse områdene ved boring hull.

4 Bruk en elektronisk tester eller multimeter for å fastslå hvilke ledninger og releer innenfor døren blir brukt til å låse og låse den opp.

5 Koble tastaturet nøkkelfri adgang system per produsentens instruksjoner, og deretter teste alle utganger. Pass på at systemet er godt jordet, og at den positive 12-volts kilde ledningen på systemet mottar tilstrekkelig strøm.

6 Dekk til området på utsiden panelet på døren der tastaturet vil bli installert med maskeringstape for å beskytte lakken.

7 Bruk drill håndboken som fulgte med settet for å markere feste og rydnings hull med en kjørner.

8 Bor 1/8-tommers pilot hull der guiden og produsentens instruksjoner henvise deg til.

9 Bruk en Uni-bit på din makt drill for å bore hullene selv som installasjonsinstrukser og drillguiden instruere. Rave hullene som du bore for å unngå opphoping av varme eller blemmer i malingen.

10 Test passe knappene på tastaturet gjennom hullene for å sørge for at hver knapp har nok klaring rundt det å bli presset og våren tilbake uten å bli sittende fast.

11 Påfør en sjenerøs belegg av rust inhibitor i hullene for å hindre korrosjon.

12 Monter programmeringsbryteren på en hensiktsmessig, out-of-the-way sted i bilens interiør. Dette kan variere avhengig av merke og modell av bilen, men kan monteres under en høflighet lys panel, i døren jamb, eller under målere.

1. 3 Hvis releene er nødvendig, for eksempel for innvendig belysning pakken, stammen, eller annet, montere dem med monteringstappene høye nok til at vann ikke samler seg.

14 Test systemets utganger gang.

15 Pakk og sikre alle ledningene til døren indre ramme og paneler slik at de er klar av vinduet spor og noen sikkerhetsinnretninger.

16 Monter den dekorative overlegg per produsentens instruksjoner.

17 Sett på dørens dampsperre og innvendig panel