Hvordan koble opp en Sony TV til en datamaskin

Hvordan koble opp en Sony TV til en datamaskin


Trekke opp din Sony TV til datamaskinen kan du vise innhold som vises fra datamaskinen, på Sony TV. Når du kobler en TV til en datamaskin, er det i utgangspunktet den samme prosessen som å koble en ekstern skjerm til datamaskinen. De fleste moderne Sony TVer har direkte PC-videoinngangsporter, noe som betyr at du ikke trenger en video adapter for å koble din Sony til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Sett videokabelen i videoutgangen på datamaskinen. Hvis datamaskinen er utstyrt med en HDMI-port, må du bruke en HDMI-kabel. Hvis den ikke har en HDMI-port, kan du bruke en VGA-kabel.

2 Plugg den motsatte enden av videokabelen inn i din Sony TV. De video inngangene er plassert på baksiden av de fleste Sony-TV.

3 Koble 3,5 mm audio kabel fra datamaskinen til Sony TV bare hvis du har brukt VGA-kabelen. HDMI-kabelen krever ikke en separat lydkabel. Sett den ene enden til datamaskinens hodetelefonkontakt og den andre enden inn i PC-audio-inngangen på baksiden av Sony.

4 Endre videokilde på Sony TV. Klikk på "TV / Video" -knappen på Sony fjernkontroll, som ligger på toppen av fjernkontrollen for de fleste Sony-modeller. Når du trykker på denne knappen, inngangskilden sykluser gjennom hver port. Stopp når du har nådd porten datamaskinen er koblet til. For eksempel, hvis du har koblet til "PC" videoinngangen, trykk på "TV / Video" -knappen på fjernkontrollen til du ser "PC-inngang" på skjermen.

5 Alter video skjerminnstillinger på datamaskinen. Selv om datamaskinen er nå vises på din Sony, vil du ønsker å endre skjerminnstillinger på datamaskinen for å gjøre bildet ser så godt som mulig. Åpne "Skjerminnstillinger" ved å klikke på "Start", "Control Panel", "Utseende og personalisering" og "Juster skjermoppløsning." Øke oppløsningen til du er fornøyd med skjermen på din Sony. Du vil sannsynligvis ønske å øke oppløsningen til det maksimale oppløsning.