Hvordan koble opp en Optimus SA-155

Optimus SA-155 er en integrert mini stereoforsterker. Den er utstyrt med tre sett med inngangskontakter. Dette gjør at du kan koble til opptil tre separate lydkilder - for eksempel en platespiller, båndopptaker og stereo tuner - til forsterkeren. Audio spenningssignaler genereres av noen lydenheter, som en platespiller, er for små til tilstrekkelig kjøre et høyttalersystem. Optimus SA-155 forsterker arbeider for å forsterke signalet fra slike lydenheter.

Bruksanvisning

Koble enheter til forsterker

1 Plugg den ene enden av en lydkabel med de hvite plugger inn i forsterkerens Phono "L" jack. Plugg den ene enden av en lydkabel med de røde pluggene inn forsterkerens Phono "R" jack. Koble den andre enden av kabelen med de hvite pluggene til den hvite RCA-kontakten på dreieskiven. Koble den andre enden av kabelen med de røde pluggene til den røde RCA-kontakten på dreieskiven. Den hvite lydpluggen går alltid inn i det hvite RCA jack eller RCA kontakten merket "L." Den røde lydpluggen går alltid inn i den røde RCA jack eller RCA kontakten merket "R."

2 Sett den ene enden av en lydkabel med hvite plugger inn i forsterkerens "CD / Tape" "L" jack. Plugg den ene enden av en lydkabel med de røde pluggene inn i forsterkerens "CD / Tape" "R" jack. Koble den andre enden av hver kabel til den tilsvarende RCA utgang på baksiden av en båndopptaker, CD-spiller eller opptaker.

3 Bruk et annet sett med RCA-kabler for å koble RCA-utgangskontaktene på baksiden av en båndopptaker eller CD-opptaker til den tilsvarende "Tape Out" kontakten på forsterkeren. Dette trinnet trenger ikke å bli utført hvis du koblet forsterkeren til en CD-spiller i trinn 2.

4 Plugg den ene enden av en lydkabel med hvite plugger inn i forsterkerens "Tuner" "L" jack. Plugg den ene enden av en lydkabel med de røde pluggene inn i forsterkerens "Tuner" "R" jack. Koble den andre enden av hver kabel til den tilsvarende RCA-kontakten på baksiden av en AM / FM stereo tuner.

Koble høyttalere til forsterkeren

5 Undersøk dine høyttalere. Hvis høyttalerne er utstyrt med høyttaler wire-kontakt, trenger du to høyttalerledningen RCA mannlige adaptere for å koble høyttalerne til forsterkeren. Hvis høyttalerne er utstyrt med stereo kabelkontakter, trenger du en stereo til RCA hann adapter for å koble høyttalerne til forsterkeren.

6 Fletter den positive høyttalerkabelen til den positive ledningen på adapteren. Fletter den negative høyttalerkabelen til den negative ledningen på adapteren. Plugg den andre enden av adapteren, med RCA plugg, til en av de forsterkere "Speaker" knekt. Gjenta for den andre høyttaleren. Dette trinnet må utføres hvis høyttalerne er utstyrt med wire-kontakt.

7 Plugg talerstereokabel inn i adapterens stereoplugg. Sett den hvite RCA-plugg, på den andre enden av adapteren, inn i forsterkeren er "Speaker" "L" jack. Koble den røde RCA-plugg til forsterkerens "Speaker" "R" jack. Dette trinnet må utføres hvis høyttalerne er utstyrt med en stereokontakt.