Hvordan koble opp en nakkestøtte TV til en Alpine D310

Den Alpine IVA-D310 er en topp lyd berøringsskjerm DVD-mottaker. Dens Pulsetouch skjerm gir deg unike multi-sensasjon, berøringsskjermkontroll som gjør at du trygt gjøre justeringer på fly uten å ta øynene bort fra veien. For en nakkestøtte eller annen baksetet skjermen system, har D310 en audio / video-utgang som lar deg koble til en ekstern skjerm og trådløse hodetelefoner. Dual-sone modus lar deg lytte til en lydkilde i forsetet, mens passasjerene i baksetet se sin egen film i personvernet.

Bruksanvisning

1 Kjøp en nakkestøtte skjerm. Skjermer som passer de fleste biler og seter er rikelig.

2 Installer skjerm i rommet der forsetet nakkestøtten er satt inn. De fleste ferdiglagde skjermer leveres med monterings inserts vedlagt.

3 Route tilkoblingskabelen. Den mest kritiske elementet for et tilpasset utseende installasjon er ruting av kabelen. Koble til en A / V-kabel med RCA-plugger til nakkestøtten skjerm. Deretter rute kabelen ned seteryggen på innsiden av setestoff. Fortsett under teppet under setet, under midt foran konsollen, og opp til Alpine D310.

4 Koble til en A / V-kabel med RCA-plugger til audio / video-utgang på D310. Hvis du legger til to nakkestøtte TVer til bilen, bruke en Y-plugg, splitter eller wire skjøte før du fester hodestøtten TV-kabelen til D310.

5 Test-systemet. Bruk berørings menyen på D310 berøringsskjermen for å aktivere nakkestøtte TV. Du kan kjøre eksterne videoer til nakkestøtten TV mens du lytter til en egen lyd-programmet i forsetene.

Hint

  • Den D310 interne forsterker leverer nok strøm til alle lydutgang. Det er tre sett med pre-amp utganger for tilkobling av ekstra utstyr.