Hvordan koble opp en Mono Amp

Fordelen med å legge en forsterker til lydanlegget er forbedret lydkvalitet og evnen til å produsere mye mer bass i musikken uten å blåse ut høyttalerne. En mono forsterker er ment å levere strøm til en høyttaler. Trekke opp en mono amp er en grunnleggende jobb som vil ta deg 10 minutter. Sørg for å jorde forsterkeren til en sikker metalloverflate. Høyttaleren må ha høyttaler ledning koblet til riktig kontakt og deretter koblet til forsterkeren. Forsterkerens tilkoblinger er merket.

Bruksanvisning

1 Koble 2 fot av 8 gauge til bakken inngang på siden av forsterkeren ved å vri ledningen spissen, setter den inn i kontakten på amp og stramme tilkobling ved hjelp av skrutrekkeren. Koble den motsatte enden av den ledning på en metalloverflate ved å vri wiren spiss rundt enden av en metallskrue og skru den inn i metalloverflaten.

2 Koble 3 føtter høyttaler ledning til høyttaleren ved å sette tuppen av ledningen inn i de positive og negative inn- / utganger. Led høyttalerkabelen til forsterkeren og koble høyttalerledningen til de tilsvarende hullene på amp på samme måte som du koblet høyttalerledningen høyttaleren. Stram tilkoblinger på amp med skrutrekkeren.

3 Koble 10 fot av 8 gauge til inngangen på forsterkeren som er merket "Power" ved å vri på tuppen av ledningen og sette ledningen inn i inngangen. Trekk strømkontakten på forsterkeren ved hjelp av en skrutrekker. Føre at ledningen til strømkilden og koble strømledningen til strømkilden ved hjelp av en strømledning batterikontakten.