Hvordan koble opp en Mini DV-kamera til USB

Koble miniatyr digitalt videokamera til datamaskinen din kan du ta bilder fra kameraet og gå gjennom og redigere din favoritt video-opptakene til å dele med familie og venner. For de som ikke er teknisk kunnskapsrike, kan dette noen ganger virke overveldende gitt ulike ledninger og porter tilgjengelig på både datamaskinen og kameraet. Men forbindelsen krever bare riktig ledning.

Bruksanvisning

Hvordan koble opp en Mini DV-kamera til USB

1 Finn kamera produksjon firewire-port. Dette er ofte på siden av kameraet --- ofte under en gummiklaff som dekker og beskytter den. Vanligvis er det ved siden av strømpluggen. Firewire inngang porten er fire sider og ligner et rektangel med en side litt kortere enn den andre.

2 Finn ut om firewire-port er en seks-pin eller fire-pin inngang. En seks-pin er større og kan lett forveksles med en USB-inngang. De fire-pinners port er mindre enn halvparten denne størrelsen.

3 Velg riktig kabel for jobben. Hvis du har en seks-pin port, men en fire-pins kabel, må du få en ny kabel eller få en adapter som gjør at pinnene til å passe.

4 Sett firewire kabelen inn i firewire-port. Kontroller at du har stilt opp de tilsvarende figurer eller du kan skade pinnene.

5 Slå på datamaskinen og la den starte opp. Finn din USB-port på siden, ryggen eller muligens foran harddisken. Sett USB-kabelen inn i porten.

6 Slå på kameraet. Datamaskinen skal gjenkjenne video komponent og åpner opp en dialogboks for å "fange" videoen. Følg instruksjonene på skjermen.

Hint

  • Hvis datamaskinen ikke gjenkjenner videokameraet, må du kanskje søke på Internett ved hjelp av merke og modell av kameraet og deretter laste ned kameraet "driver" som er kompatibel med datamaskinen.