Hvordan koble opp en lastebil Amp

Hvordan koble opp en lastebil Amp


Du kan få teater lydkvalitet med grunnleggende forbedringer i lydsystem av lastebilen. Lære å hekte på en lastebil amp vil tillate deg å øke dybden i lyden inni bilen. Hook opp en lastebil amp til makten etter-markedet høyttalere og lyd dekk.

Bruksanvisning

1 Parkere lastebil på et jevnt, tørt underlag med mye lys. Åpne passasjer og sjåfør sidedører og trekke setet så langt frem som det går. Fjern eventuelle hindringer som ligger i mellom baksiden av setet og bakveggen i førerhuset. For mannskap cab lastebiler, må du kanskje fjerne baksetet for tilgang til en passende plass til å plassere forsterkeren.

2 Merk av stedet der forsterkeren skal sikres. Gulvmontert forsterkere må avstandsstykker for å holde amp av teppet for å tillate tilstrekkelig ventilasjon. Bor hull for hver festeskrue, legge en spacer, og fest amp til lastebil kroppen. Bor et hull og koble jordledningen fra forsterkeren til den nye bakken skruen boret inn i lastebilen kropp. Deretter kobler du forsterkeren til baksiden av stereo dekk.

3 Kjør RCA-kabler langs døren trim under tepper og opp bak radioenheten og koble dem deretter, betaler oppmerksomhet til polariteten på ledningene. Positive ledninger må være koblet til positive terminaler og ledninger med negativ polaritet må være koblet til negative terminaler for lastebil amp å fungere pålitelig.

4 Koble lastebilens høyttalerkablene til forsterkeren på samme måte som de RCA-kabler som fører til stereo dekk. Merk polariteten av hver ledning og koble den til riktig terminal på lastebilen amp. Kontroller tilkoblingene før du bytter ut baksetet i en dobbeltkabin lastebil eller skyve tilbake benk i en standardmodellen. Fest strømkabelen og sikringen til den positive innlegg på lastebil batteri. Forsterkeren er nå koblet opp.

Hint

  • Periodisk vikle lyd kabler og / eller ledninger med tape for å lage en sele og for å beskytte ledningene fra skade. Wire strømkabelen først, men la den være frakoblet før prosjektet er fullført. Fest forsterkeren til gulvet når det er mulig. To-tommers mellomstykker trenger lengre skruer for å feste ordentlig gjennom tepper og metallplater av lastebil kroppen.
  • Skjule alle lednings skjøter og tilkoblinger for å unngå kortslutning i systemet. Skader kan oppstå når dårlig ledningsnett skaper en mulighet for strøm til å gå der det ikke var ment. Uten riktig sikringer du ikke bare risikere en feil, kan du også forvente en.