Hvordan koble opp en Karaoke Machine

Du kan koble opp din karaokemaskin til enten TV eller videospilleren. Du kan få den beste lyden fra karaoke maskin ved å legge ekstra høyttalere eller en karaoke mikser til den grunnleggende karaoke maskin. De fleste add ons kan kobles enkelt med speaker wire eller røde, gule og hvite kabelkontakter.

Bruksanvisning

Hook Up en Karaoke Machine til TV-en din

1 Finn de fargede patch ledninger som fulgte med karaoke maskin. Plasser den gule (video) ledningen inn i videoutgangen på karaoke maskinen og den andre enden til videoinngangen på baksiden av TV-apparatet.

2 Koble lydutgangen ledningen for å sende lyden via TV-høyttalerne. Ta den hvite ledningen og koble den til venstre lydutgangen på TVen. Koble deretter den andre enden av koden i den hvite hjelpe venstre porten på karaokemaskin.

3 Avslutt hooking lyden opp til din TV ved å koble den røde ledningen til karaokemaskin. Plasser den ene enden av den røde audio ledningen til TV-ens lyd-ut rett port. Plugg den andre enden inn i karaokemaskin rett aux-inngangen.

Koble til Karaoke Machine til en videospiller

4 Hook din karaoke maskin opp til videospilleren til å spille inn vokalprestasjoner. Først, sørg for at videospilleren er riktig koblet til TV-en din. Dette vil sikre at karaoke tekstene vises på TV-skjermen.

5 Bruk den gule videokabelen til å koble videospilleren og karaoke maskin. Sett ledningen inn i videoutgangen på videospilleren og koble den andre enden til videoinngangen på videospilleren.

6 Hook opp lyd tilkoblinger til TV-en din som beskrevet i avsnittet ovenfor.

Hekte på flere høyttalere til din Karaoke Machine

7 Kjøp noen profesjonelle karaoke høyttalere for å få mest høyrøstede klarhet for karaoke forestillinger. Se etter høyttalere med tilbakemeldinger reduksjonsgir eller eliminators å sikre den reneste lyd.

8 Koble høyttalerne til din TV eller stereo med ledningen som følger med høyttalerne. Bare plassere todelt ledning inn i utganger for ekstra høyttalere på TV-en, videospilleren eller stereo. Koble den andre enden inn i de nye høyttalerne.

Hint

  • Alltid koble karaoke maskin et overspenningsvern stripe. Overspenning kan skade karaokemaskin.
  • Kjøp ekstra høyttalerkabel når du kjøper eksterne høyttalere. Du vil være bedre i stand til å flytte høyttalerne rundt og skjule ledninger hvis du har rikelig med høytalerledningen på hånden.