Hvordan koble opp en iPod direkte til en bilradio

Hvis du har en standard bil radio, kan du finne det vanskelig å spille av iPod i bilen fordi de fleste grunnleggende radioer ikke inneholder ekstrainnganger, enn si en iPod-dokk. Likevel kan du spille din iPod gjennom selv de mest primitive bilradioen ved hjelp av en FM-sender, som er en liten enhet som kobles direkte til iPod og overfører iPod-musikken på radio med FM-signaler.

Bruksanvisning

1 Koble FM-senderen til iPod ved hjelp av enten kaien eller hodetelefonutgangen, avhengig av modell.

2 Sett skiven på FM-senderen til en FM-frekvens. Velg den klareste, mest ledig frekvens du kan finne i ditt område. For eksempel, hvis 99.1 FM sender en klar radiostasjon, men 89,5 FM gir deg kun svak statisk, velger 89.5 FM som frekvens.

3 Slå på kjøretøyet og tune radioen til samme frekvens som din FM-sender. Kontroller at radioen er satt til "FM".

4 Trykk "Play" på iPoden og teste signal. IPod-musikken skal kringkaste tydelig gjennom bilens høyttalere.

5 Slå FM-sender og bilradioen til en annen frekvens hvis du ikke klarer å oppnå et klart signal med ditt første frekvens. For eksempel, hvis 89.5 FM gir deg dårlig lydkvalitet, prøv 89,7 FM. Eksperimenter med forskjellige frekvenser til du finner en som gir deg krystallklar lydkvalitet.

6 Plasser iPod i et sted nær til bilradioen, for eksempel i en koppholder eller i en spesiell iPod holder på dashbordet.