Hvordan koble opp en bil forsterker i et hjem

Hvordan koble opp en bil forsterker i et hjem


Trekke opp en bil forsterker i ditt hjem kan virke som en merkelig idé i begynnelsen, men hvis du har en tilgjengelig, er det ingen grunn bør du ikke dra nytte av den kraftige produksjonen i et hjem lydmiljø. Bil forsterkere er godt egnet til mange forskjellige programmer, det være seg å drive en subwoofer eller slår flere fulltonehøyttalere. Med noen enkle verktøy og noen viktige tilbehør, kan du koble en opp selv.

Bruksanvisning

1 Skjær en lengde på strømkabel og jordkabel, lenge nok til å komme fra en AC til DC strøm inverter til forsterkeren. Fjern 1/2 tomme av isolasjon fra hver ende av kablene med dine wire strippere.

2 Glidering terminaler over en ende av strøm og jordkabel, og klemme dem på plass med et krympeverktøy.

3 Løsne strøminntaksterminalene på forsterkeren med en stjerneskrutrekker. Skyv den nakne enden av strømkabelen til plusspolen og stram terminalen. Skyv den nakne enden av jordkabel til minuspolen. Stram terminalen.

4 Løsne og fjern mutterne på de positive og negative polene på strøm inverter. Skyv strøm og jordkabel er ringterminaler over innleggene, positive på positive og bakken på negative. Bytt ut boltene og stram dem til å holde ringterminaler.

5 Plugg strøm inverter til et vegguttak eller strømskinne.

6 Koble til en RCA patch kabel mellom forsterkerens innganger og lydenheten, for eksempel en CD-spiller.

7 Slå på strømmen inverter, og slå på lydenheten for å bruke forsterkeren.