Hvordan koble opp en bil Amp

Kabling en bil forsterker kan bli forvirrende på grunn av det høye volumet av ledninger kjører til og fra enheten. Men hvis du holder deg til et koblingsskjema, er prosessen egentlig enkelt. Hvis du ønsker en ren installasjon uten synlige ledninger, kan kabling en forsterker tar et par timer, men det ferdige produktet vil være verdt det. Denne guiden vil hjelpe deg å koble opp og drive forsterkeren, som krever to oppgaver: å koble forsterkeren til bilbatteriet og jording det. Du kan kjøpe alle nødvendige ledninger til enhver bilstereo butikken individuelt eller i en alt-i-ett sett.

Bruksanvisning

Jording av forsterker

1 Monter forsterkeren i et godt ventilert område. Populære steder å montere en forsterker er i bagasjerommet eller under en av forsetene.

2 Koble den negative polen på batteriet for å unngå kortslutning.

3 Koble jordledningen til forsterkeren. Ofte denne oppgaven krever et enkelt verktøy, for eksempel en Phillips-skrutrekker eller en flat skrutrekker til å skru ledningen på plass.

4 Finn et sted å jorde forsterkeren. Det bør være en annen stabil, metall innslag på bilen din. Prøv å feste den andre enden av jordledningen til en skrue i bilen din, for eksempel skruen som holder i bilbelte.

Kople til strømledningen

5 Finn et område under dashbordet for å kjøre strømledningen gjennom til motorrommet og bilbatteriet. Du må kanskje skrelle tilbake noen tepper og skjære et hull gjennom bilens brannmur ved hjelp av en barberhøvel.

6 Skyv strømledningen gjennom dette hullet og koble den til bilen batteriets plusspol ved hjelp av en apekatt skiftenøkkel. Pass på at strømledningen er stram slik at den ikke løsner og faller inn i noen bevegelige deler eller belter.

7 Fest sikringen til strømledningen, blir at det er innen 18 inches av batteriet.

8 Forsegle hullet du brukte til å kjøre strømledningen gjennom til motorrommet ved drivning det eller ved hjelp av en gummigjennomføringen.

RCA og høyttaler ledningstilkoblinger

9 Ta av hovedenheten. De fleste hovedenheter krever spesielle verktøy for fjerning, så bruk dette verktøyet eller kontakt din hovedenhet brukerveiledningen for mer detaljerte instruksjoner for fjerning.

10 Koble RCA-kabel til forsterkerens inngang.

11 Kjør RCA-kabel til hovedenheten langs motsatt side av bilen fra der strømkabelen går. Dette vil forhindre forvrenging av lyden.

12 Koble RCA-kabel til hovedenheten og sett hovedenheten.

1. 3 Gjør de nødvendige høyttaler-ledningene som høyttalerne eller subwoofere du vil at forsterkeren til strøm, koble den negative kabelen til bilens batteri, og du er klar.

Hint

  • Vær forsiktig når du arbeider rundt bilens batteri.