Hvordan koble opp en bil AMP til et stereoanlegg

Hvordan koble opp en bil AMP til et stereoanlegg


Hvis du har en ekstra bil forsterker sparker rundt huset, hvorfor ikke bruke det med stereoanlegget? Det er en stor hindring å overvinne. Bil forsterkere er konstruert for å operere med en bilens 12-volts DC elektrisk system, men hjemme lydutstyr er bygget for å fungere med 120-volt vekselstrøm. Så du kan ikke bare plugge en bil forsterker i stikkontakten og bruke den med stereoanlegget. Men med bruk en strømomformer, kan du overvinne dette hinderet og innlemme bilen amp inn i stereoanlegget.

Bruksanvisning

1 Cut lengder av svart og rød 10-gauge lenge nok til å nå fra stedet på strømomformer til forsterkeren. Pass på at de stedene hvor du plasserer konverteren og forsterkeren har tilstrekkelig ventilasjon for å hindre varme buildup. Ta en halv tomme av isolasjon fra slutten av hver ledning med et sett av wire strippere.

2 Kutte en lengde av 16-gauge isolert ledning lenge nok til å nå fra kraftomformeren til forsterkeren. Fjerne en halv tomme av isolasjon fra begge ender av ledningen.

3 Løsne makt og bakken skrue terminalene på forsterkeren. Disse vil være merket "PWR" og "GND". Skyv den røde ledningen inn i PWR terminal og stram skruen for å holde ledningen. Skyv enden av den svarte ledningen inn GND og stram terminalen.

4 Løsne klemmen merket "REM" på forsterkeren. Slip i den nakne slutten av 16-gauge og stram terminalen.

5 Tvinn sammen bare wire på de frie endene av den røde kabelen og den 16-gauge. Løsne skruen terminal merket "PWR" på strømomformer. Sett de blanke ledninger inn i terminalen og stram til. Løsne "GND" terminal på strømomformer og slip enden av den sorte ledningen inn i terminalen. Stram skruen.

6 Sett strømomformer til et strømuttak. Slå strømbryteren til på når du ønsker å bruke forsterkeren.

Hint

  • Pass på at strømomformer du bruker har den nødvendige strømstyrken for å drive forsterkeren. Du finner strømstyrken uavgjort ved å sjekke amp spesifikasjoner. Hvis dette ikke er tilgjengelig, anta at du trenger en strømomformer med minst 50 ampere utgang på 12-volt DC for tilstrekkelig ytelse for de fleste bil forsterkere.
  • Ikke koble til og slå på strømmen Konverter til all kabling er fullført.