Hvordan koble opp en bil Amp til et hus Stereo

Bil forsterkere er kompakte, kraftige og holdbare og kan lett drive et sett med høyttalere i et hjemmestereoanlegg. Men siden de er konstruert for å operere i et 12-volts bil miljø, kan du ikke bare plugge en inn i stikkontakten og bruke den. Men du vil finne at med riktig utstyr og riktig oppsett, kan du fortsatt bruke din bil forsterker i hjemmet.

Bruksanvisning

1 Plasser strøm inverter på et sted hvor du kan koble den til en stikkontakt eller strømskinne. Plasser den i nærheten av der du skal sette forsterkeren hvis mulig. Sørg for ventilasjon rundt omformeren som omformerne generere varme under bruk.

2 Skjær lengdene av strøm og jordkabel lenge nok til å nå fra forsterkeren til omformeren, ved hjelp av wire cutters. Plasser endene av kablene inn i wire stripper og fjerne 1/2 tomme av isolasjon fra slutten av hver kabel.

3 Skjær en lengde på 16-gauge isolert kabel lang nok til å nå fra forsterkeren til omformeren, ved hjelp av wire cutters. Plasser enden av kabelen inn i wire stripper og fjerne 1/2 tomme av isolasjon fra slutten.

4 Løsne klemmene din makt inverter slik at åpningen er stor nok til å sette inn kabler. Ulike modeller og merker bruker forskjellige typer terminaler, så ta kontakt med inverter håndboken hvis du ikke vet hvordan du gjør dette.

5 Skyv den svarte ledningen inn i den negative polen (-) og skru terminalen for å holde ledningen. Tvinn sammen enden av den røde kabelen og 16-gauge kabel og skyv den inn i plusspol (+). Stram terminalen.

6 Løsne de positive, negative og eksterne terminalene på forsterkeren med en stjerneskrutrekker. Sett ledningene og stram. Plasser den røde kabelen i positiv, svart på negative og 16-gauge kabel til fjernkontrollen.

7 Koble lydutstyr til forsterkeren med en RCA patch kabel. Skyv pluggene på enden av kabelen inn i inngangene til forsterkeren. Sett den røde pluggen i den røde kontakten og hvitt i hvitt.

8 Løsne høyttalerterminalene på forsterkeren med en skrutrekker og koble ledningene som går til høyttalerne.