Hvordan koble opp en antenne til en HDTV

Mens den beste måten å få HD-programmering er via kabel eller satellitt-tjenesten, over-the-air HD programmering er tilgjengelig fra lokale TV-stasjoner. Oppsett av antennen i seg selv er den vanskeligste delen, spesielt hvis en utvendig antenne er valgt. Ellers er det så enkelt som å koble kabelen til TV-apparatet og slå den på.

Bruksanvisning

1 Velg en tilstrekkelig sted hvis du velger en utvendig antenne. (Ellers går du til trinn 2.) Dette bør være et sted der det er fritt for hindringer og på det høyeste punktet mulig. Jo høyere antennen, vil bedre antenne utføre. Hopp til trinn 3.

2 Velg et sted for interiøret antenne. Dette bør være fri for hindringer i nærheten hvis det er retningsbestemt, så det kan flyttes for å finne det beste stedet for mottak. Hopp til trinn 4.

3 Installer antennen. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre dette selv, har en profesjonell gjøre dette for deg. Kjør mateledninger til din TV plassering. Sørg for å holde denne tilførselsledning så kort som mulig for å minimere tap fôr problemer. HDTV er svært følsomme for saker som dette.

4 Koble kabelen til TV når antennen plassering og installasjonen er fullført. Eller hvis du bruker en antenne rotator, koble kabelen fra rotator enhet til TV. Slå på fjernsynet.

5 Still inn på en lokal stasjon. HDTV har ikke "snø", så enten bildet vises, eller det vil ikke. Hvis den ikke gjør det, prøv å rotere antennen til ansikt retning av opprinnelsen av signalet. Hvis den mottar signal nok, vises et bilde.

6 Feilsøk hvis det er problemer. Hvis antenne rotasjon ikke løser mottaks utgaver av lokale stasjoner, sjekk alle tilkoblinger.