Hvordan koble mobilen min til Internett med en datakabel

Hvordan koble mobilen min til Internett med en datakabel


Hvis telefonen kan ta bilder eller lagre filer, må du få den informasjon ut av telefonen og inn på datamaskinen via en Internett-forbindelse. En datakabel er den enkleste måten å koble til Internett, men du trenger programvare for telefonen og tilgang til telefon eller leverandørens nettsted.

Bruksanvisning

1 Sørg for at din mobiltelefon kan lagre og overføre data. Også få programvaren til å overføre data. Den leveres med telefonen når du kjøper den, eller laste den ned fra leverandørens nettsted. Hvis du er usikker på om telefonen din trenger programvare, sjekk brukerhåndboken under "dataoverføring."

2 Installere programvare på datamaskinen din.

3 Slå på mobiltelefonen din, og koble den ene enden av dataoverføring ledningen til telefonen. Plugg den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen.

4 Vent til datamaskinen for å gjenkjenne den nye maskinvaren. Installer det hvis det trengs.

5 Klikk på ikonet for telefonen din og velg "Overfør data." Avhengig av telefonen, og programmene du har installert, vil du enten overføre data først til et program eller en fil på datamaskinen, eller til en online fiendtlig sted.

6 Åpne telefonen eller leverandør internettsider og klikk "overføre data." Vanligvis dataene er overført til et fiendtlig sted der du kan lagre filer og sende e-post.